X inchide

Automatic Gearbox–Servicii de top in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze

Daca conduci un autoturism pe cutie automata de viteze este indicat sa ai intotdeauna la indemana datele de contact ale unui service auto specializat in reparatii cutii automate. Acest lucru se datoreaza faptului ca o astfel de cutie automata de viteze este cu mult mai complexa si mai avansata din punct de vedere tehnic comparativ cu acele cutii manuale de viteze.

In acest sens unitatea de service auto SC Automatic Gearbox SRL cu punct de lucru in Bucuresti se adreseaza soferilor care se afla la volanul autoturismelor pe cutii automate si care au nevoie de servicii complete pentru verificarea, testarea si pentru reparatii cutii automate de viteze. Cu o vasta experienta in domeniul acesta, acest service auto propune conditii avantajoase pentru toti soferii care aleg sa treaca pragul service-ului auto.

Defectiunile la cutia de viteze – teama oricarui sofer

In calitate de sofer cu siguranta ca nu iti doresti vreo defectiune la autoturismul pe care il conduci, dar cu atat mai putin la cutia de viteze a autoturismului. Iar in cazul cutiilor automate de viteze atat interventia poate fi mai complicata, dar si costurile putin mai mari.

Insa atunci cand orice defectiune, de la primele semne ca ar putea exista vreo problema la aceste cutii automate, este rezolvata de personal calificat si experimentat, lucrurile se pot rezolva simplu si la costuri relativ mici.Datorita complexitatii cutiilor automate este complet nerecomandat sa te adresezi persoanelor neautorizate atunci cand ai nevoie de reparatii cutii viteze automate. O astfel de interventie poate conduce la avarii si mai mari ale cutiei de viteze, consecinta fiind costuri mai mari cu reparatiile sau chiar cu inlocuirea cutiei de viteze.

Servicii in conditii avantajoase pentru toti soferii

Tocmai cunoscand faptul ca nu este placut sa astepti saptamani la rand repararea cutiei de viteze, cei de la Automatic Gearbox au dorit sa ofere conditii cat mai avantajoase soferilor care aleg sa treaca pragul service-ului auto. In acest sens serviciile de diagnoza se efectueaza fara a fi necesara o programare si sunt gratuite.

Efectuarea diagnozei fara programare face mult mai rapida identificarea oricarei probleme la cutia de viteze a autoturismului tau. Acest lucru duce la gasirea celor mai eficiente solutii pentru a repune din nou la drum. Fie ca este nevoie de reconditionarea unor piese la cutia automata de viteze, fie ca ai nevoie de inlocuirea unor piese sau de reparatii cutii automate, atunci cand alegi Automatic Gearbox vei porni la drum in cel mult 2-3 zile.

Exista si situatii in care este nevoie de inlocuirea intregii cutii automate de viteze, iar in acest caz exista posibilitatea de a dura mai mult timp interventia la autoturismul tau. Insa aceasta este ultima solutie la care se apeleaza de catre mecanicii acestei unitati de service auto din Bucuresti. Si acest lucru pentru a oferi oricarui sofer posibilitatea de a porni din nou la drum cu costuri cat mai mici. Pe www.reparatiecutieautomata.ro poti afla detalii complete cu privire la serviciile prestate de Automatic Gearbox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *