X inchide

Vrei sa te faci vazut si auzit in trafic?Alege Malco ATP!

Exista numeroase domenii de activitate unde folosirea de semnale acustice si luminoase este necesara sau chiar obligatorie din motive de siguranta. Printre cele mai folosite astfel de sisteme de semnale luminoase si sonore se numara girofarurile. Cu siguranta ai vazut diferite tipuri si modele de astfel de girofaruri, iar daca in domeniul in care activezi in fiecare zi astfel de sisteme de semnalizare in trafic ti-ar fi de mare ajutor, atunci nu ezita sa apelezi la serviciile celor de la Malco Auto Truck Parts.

Ce aspecte recomanda Malco ATP?

La Malco ATP vei putea gasi o gama foarte diversificata de produse din categoria sistemelor de avertizare luminoasa si acustica printre care si foarte multe modele si marci de girofaruri. Expertiza si experienta sunt doar doua dintre cele mai importante aspecte ce recomanda Malco ATP atunci cand vrei sa te faci auzit si vizibil in trafic sau in zonele unde iti desfasori activitatea. Folosirea unui astfel de sistem care sa te ajute sa fii cat mai vizibil este foarte important atat pentru siguranta celor care lucreaza cu tine, cat si pentru siguranta tuturor celorlalti participanti la trafic.

Pe langa experienta de peste 13 ani in domeniul sistemelor de avertizarea sonora si vizuala, Malco ATP mai este recomandata si de calitatea exceptionala pentru toate produsele comercializate prin prisma producatorilor de top care se regasesc in oferta celor de la Malco ATP, iar aici putem aminti producatori precum Delta Design, Britax sau Vision Alert. Nu trebuie omis nici faptul ca orice client poate solicita consultanta tehnica de specialitate in gasirea acelui model de girofar care se preteaza cel mai bine domeniului in care acesta activeaza.

Cum arata oferta de girofaruri de la Malco ATP?

Oferta de girofaruri de la Malco ATP include astfel de modele de sisteme pentru semnalizare luminoasa pentru masinile de ambulanta, pentru masinile echipajelor de politie, pentru masinile si autospecialele de la pompieri, pentru masinile jandarmeriei, dar si pentru alte domenii de activitate precum utilajele si masinile ce asigura securitatea aeroporturilor. De asemenea, firmele de salubritate, cele de tractari auto si asistenta rutiera sau utilajele agricole pot gasi in oferta de la Malco ATP girofarurile potrivite pentru fiecare dintre aceste masini sau utilaje.

Modelele de girofaruri regasite in oferta de la Malco ATP includ cele cu sistem rotator, de tip static flash, din gama de girofar indistrial, cu LED si nu in ultimul rand cele de tip xenon. De asemenea, in functie de modalitatea de prindere a acestor sisteme de avertizare luminoasa si acustica poti gasi mai multe variante de prindere precum montarea pe baza de magnet, montarea cu ajutorul a trei bolturi sau a unui singur pol.Intreaga gama de girofaruri a celor de la Malco ATP poate fi gasita pe pagina web a acestei firme, si anume la www.malco.ro.Avand toate aceste atuuri si aceasta oferta diversificata si numeroasa de girofaruri, cu siguranta Malco ATP este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre sisteme de avertizare luminoasa si acustica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *