X inchide

Urmeaza sa deveniti nasii unui nou-nascut? Alege cu atentie trusoul de botez!

Crestinarea unui nou-nascut este un moment plin de insemnatate atat pentru parinti, cat si pentru cel mic, chiar daca acesta inca nu este constient de importanta momentului. Dar si nasii de botez traiesc un moment plin de emotie si de insemnatate atunci cand aleg sa devina parintii spirituali ai unui bebelus care a binecuvantat o familie prin venirea pe lume.

In cadrul botezului nasii au un rol foarte important si acestia trebuie sa asigure trusoul de botez. Trusoul de botez este un pachet care contine toate hainutele pe care bebelusul le va imbraca in urma procesiunii de crestinare, un prosop pentru bebelus, un prosop pentru preot, o sticluta cu mir, o panza si o fasa pentru infasurarea bebelusului, dar si un sapun. De cele mai multe ori toate aceste elemente se regasesc intr-o cutie speciala pentru trusoul de botez.

Pe langa trusoul de botez nasii nu se pot prezenta la ceremonia de crestinare fara lumanarile de botez. Atunci cand urmeaza sa deveniti nasi este foarte important sa alegi cu atentie din multitudinea de trusouri botez disponibile pe piata de astfel de produse.

Nu alege la intamplare un trusou de botez

Faptul ca oferta de trusouri de botez este foarte diversificata si foarte numeroasa nu trebuie sa fie un argument pentru care sa alegi la intamplare un astfel de accesoriu atunci cand urmeaza sa fii in postura de nas sau nasa. Alegerea unui trusou de botez trebuie sa tine seama de preferintele parintilor atunci cand vine vorba despre culoarea acestuia, dar si de sexul bebelusului care urmeaza a fi crestinat.

De asemenea este foarte importanta calitatea fiecarui produs care se regaseste in cadrul trusoului de botez. Hainutele trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a oferi confort bebelusului. De asemenea prosoapele trebuie sa fie de calitate superioara. Panza pentru a infasura bebelusul trebuie sa fie simpla, alba si sa nu contina elemente de decor, dar in acelasi timp trebuie sa fie foarte placuta la atingere.

Prezentarea si aspectul trusoului de botez trebuie sa fie ireprosabile pentru a oferi eleganta si prestanta de care trebuie sa se bucure acest eveniment. Din aceasta perspectiva este recomandat ca fiecare trusou de botez sa fie pregatit intr-o cutie special conceputa pentru acesta. Cutia in care va fi introdus trusoul de botez trebuie sa se regasesca in culorile si nuantele trusoului de botez.

Trusouri botez pentru viitorii nasi

Fiecare nasa si fiecare nas care urmeaza sa devina parintii spirituali ai unui nou-nascut pot gasi o multime de modele de trusouri botez in oferta magazinului online Fabrica de Accesorii. Acest magazin online pune la dispozitie atat trusouri botez complete sub forma de landou si cutie, cat si seturi de trusou de botez si lumanari pentru botez.

O multime de modele, teme si design-uri sunt disponibile pe www.fabricadeaccesorii.ro.De asemenea vei putea gasi o multime de culori pentru trusourile de botez disponibile in acest magazin online. Pentru cei interesati de personalizarea acestor trusouri, in oferta acestui magazin vei putea beneficia si de servicii de personalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *