X inchide

Unde gasim reparatii cutii automate de viteze in Bucuresti?

Bucuresti, capitala Romaniei, este recunoscut ca fiind orasul cu cel mai mare parc auto si cu cea mai aglomerata retea de drumuri si de parcari din tara.In tot acest proces de crestere a numarului de masini din Bucuresti, trebuie spus ca si numarul masinilor care functioneaza pe baza cutiei de viteze automate a crescut considerabil in ultimii ani.

In ciuda faptului ca masinile pe cutie de viteze automata au inceput sa fie tot mai apreciate in randul romanilor prin prisma avantajelor pe care aceste cutii de viteze le pot oferi soferilor, trebuie spus ca piata serviciilor de intretinere si reparatii auto nu s-a adaptat nevoilor soferilor de masini avand cutii de viteze automate.

Tocmai de aceea, pentru a suplini cererea tot mai mare de servicii de reparatii cutii automate din Bucuresti si nu numai, mecanicii de la Automatic Gearbox s-au specializat in tari din vestul Europei pentru a oferi servicii complete in tot ceea ce inseamna reparatiile cutiilor de viteze automate.

Reparatii cutii automate pentru orice masina

Indiferent daca conduci o masina care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automate hidramate din Germania, Japonia, S.U.A. sau Franța, mecanicii care lucreaza pentru Automatic Gearbox detin cunostintele si experienta necesara pentru a identifica eventuale defectiuni la cutia de viteze si pentru a-ti oferi reparatii cutii automate.Cutiile de viteze automate pot fi de mai multe tipuri, iar aici putem aminti cutii de viteze de tip Multi-Tronyic, Tip Tronic ori Sept-Tronic.

Pentru oricare dintre aceste modele, profesionistii in repararea cutiilor automate de viteze de la Automatic Gearbox pot sa gaseaca rapid care este defectiunea si sa vina cu o solutie eficienta. Unitatea noastra de service auto este recomandata de experienta vasta in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze, dar si de specializarile efectuate de mecanicii nostri in Germania sau in Olanda. Datorita experientei personalului, dar si a instruirii de care se bucura personalul nostru, firma Automatic Gearbox este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR).

De ce aleg clientii Automatic Gearbox?

Fara doar si poate clientii multumiti reprezinta cea mai buna carte de vizita pentru orice firma, iar numarul foarte mare de clienti care au apelat la serviciile specializate in repararea cutiilor automate de viteze de la Automatic Gearbox reprezinta dovada faptului ca oferim profesionalism, seriozitate si calitate pentru serviciile prestate, dar si pentru piesele folosite pentru a inlocui piesele uzate.

Pe langa aceste argumente, Automatic Gearbox este alegerea soferilor care au nevoie de reparatii cutii automate de viteze in Bucuresti sau in judetul Ilfov si datorita rapdititatii si eficientei de care beneficiezi atunci cand alegi unitatea noastra de service.In primul rand punerea „diagnosticului” cutiei de viteza se poate face imediat ce ai ajuns la service-ul nostru, nefiind necesara nici o programare pentru serviciul de diagnoza.

De asemenea, acest serviciu este gratuit, iar acest lucru este un mare plus pentru orice sofer.Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile oferite de Automatic Gearbox in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze poti accesa site-ul firmei noastre la adresa www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *