X inchide

Tricouri pentru Jandarmerie la un click distanta de tine

Comertul online a devenit un lucru cat se poate de obisnuit in societatea moderna, iar in ultimii ani chiar si institutiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pot sa achizitioneze diferite elemente ale uniformelor Jandarmeriei, Politiei,Pompierilor sau Politiei de Frontiera din magazine online dedicate produselor specifice uniformelor acestor institutii.Astazi este foarte simplu pentru Jandarmerie sa achizitioneze tricouri pentru uniforma jandarmilor din oferta magazinului online Me Ai. Astfel, reprezentatii acestei institutii a statului sunt doar la un click distanta de a achizitiona tricouri Jandarmerie.

Experienta si calitate pentru tricouri Jandarmerie

Toate produsele din oferta magazinului online Me Ai sunt realizate de peste 150 de angajati cu o vasta experienta in domeniul confectiilor textile, acest magazin online comercializand produse ale firmei Aurocom SRL,firma cu peste 25 de ani de experienta in domeniul confectiilor textile si al articolelor textile pentru cazarma.

Prin urmare, in toti acesti ani cei care lucreaza pentru Aurocom SRL au depus eforturi pentru a confectiona tricouri de cea mai buna calitate si care sa ofere cel mai ridicat confort pentru fiecare jandarm care urmeaza sa imbrace aceste tricouri Jandarmerie indiferent de conditiile atmosferice.

Caracteristicile tricourilor din oferta magazinului Me Ai

Cu totii cunoastem care sunt culorile specifice pentru institutiile statului care sunt in subordinea MAI, iar pentru Jandarmerie culorile sunt bleu si bleumarin. Ei bine, aceste culori pot fi regasite in modelele de tricouri Jandarmerie care sunt comercializate in cadrul magazinului online Me Ai.

Pentru uniforma militara a cadrelor din Jandarmerie se poate opta pentru modelul de tricou bleumarin din material de tricot realizat din bumbac 100%, acest tricou avand maneca scurta, iar in zona gatului exista o bentita din material de tricot. Pentru epoleti aceste tricouri au posibilitatea de prindere cu nasturi. Un alt model de tricou produs de Aurocom SRL este modelul de tricou polo de culoare bleu.

Si acest model este confectionat din bumbac in totalitate sub forma de tricot pique, iar in zona gatului modelul acesta are trei nasturi pentru inchiderea tricoului. La fel ca si in cazul modelului anterior, prinderea epoletilor se poate face cu ajutorul unor nasturi in zona umerilor. Tricourile polo pentru Jandarmerie mai au si alte elemente specifice: doua ecusoane amplasate in zona manecii stangi a tricoului, dar si inscriptionarea textului „Jandarmeria” atat pe partea din fata a tricoului, cat si pe partea din spate.

Cum comanzi tricouri Jandarmerie pe Me Ai?

Daca toate aceste caracteristici ale tricourilor special concepute pentru institutia Jandarmeriei sunt argumente suficiente pentru a face o comanda, atunci trebuie spus ca plasarea unei comenzi in cadrul magazinului online Me Ai este foarte simplu de realizat.

Odata accesat site-ul www.meai.ro se selecteaza categoria de produse dorite, iar apoi urmeaza selectarea marimii tricoului si a taliei dorite pentru tricourile comandate. De asemenea, mai trebuie mentionat judetul institutiei care plaseaza comanda, dar si numarul de bucati de tricouri Jandarmerie comandate. Odata ce numarul de produse dorite au fost adaugate in cos trebuie finalizata comanda prin butonul „Cumpara acum”. Iar in cel mai scurt timp produsele comandate vor fi livrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *