X inchide

Stil Compact Design se evidentiaza prin inovatie si stil in scari interioare

De-a lungul celor 10 ani de activitate echipa Stil Compact Design a creat o mare diversitate de scari interioare, produse ce detin o mare valoare estetica dar care sunt si foarte practice in acelasi timp.  Optand pentru o scara interioara cu design modern veti impresiona prin stil si eleganta. Chiar si atunci cand este vorba despre proiectele cele mai complexe aveti incredere ca produsele obtinute se ridica la nivelul asteptarilor chiar si celei mai exigente cerinte.

Toate modelele sunt executate dupa un plan riguros in care s-au consemnat toate detaliile aferente. Uneori detaliile sunt cele care fac diferenta intre esec si succes.Fie ca optati pentru un design clasic sau modern al scarilor interioare important este ca acesta sa se incadreaza perfect in arhitectura casei.

Gratiei profesionalismului si maiestriei echipei de specialisti toti beneficiarii vor fi pe deplin multumiti de rezultatul final.Designul de interior reflecta personalitatea si stilul definitoriu. Daca sunteti mari iubitori ai lemnului, luati in calcul aceste optiuni. Faceti o alegere inspirata care isi merita toti banii.

Si pentru ca echipa este foarte exigenta atunci cand vine de calitate si estetica a reusit sa se apropie tot mai mult de perfectiune, cu fiecare proiect finalizat. Ideea designului va apartine in totalitate iar cu ajutorul maiestriei si experientei specialistilor, aceasta se transforma usor in realitate.

Scari interioare-forme si modele diferite

Accesati site-ul online www.designscari.ro pentru a afla tot ce este nevoie cu privire la oferta de scari interioare.Apectul scarilor se combina perfect cu tehnicile de executie moderne. Optati pentru modelul de trepte si balustrade dorit.Acestea au un rol practic si estetic dar si un rol de rezistenta. Prin estetica definitorie a scarilor se intelege imediat ca doar specialistii cu experienta pot realiza asemenea creatii deosebite.

In orice cladire de suspendata scara de interior se identifica ca fiind elementul cheie. In lipsa acesteia, nu se poate face accesul intre etaje sau intre parter si etaj. Scara de interior este liantul care mentine legatura toate nivelele si incaperile existente in acea casa.

Scari interioare-cu o estetica de poveste

Toate aceste scari interioare realizate de catre echipa Stil Compact Design merita toata atentia dumneavoastra.Acestea sunt elemente de design care pot fi personalizate dupa bunul plac.Finisajele sunt realizate cu substante speciale pentru a rezista traficului intens. Scarile pun in evidenta spatiul si ofera o ambianta incantatoare.Se remarca prin simplitate si eleganta si se incadreaza perfect in orice locuinta prevazuta cu mai multe etaje.

Cu ajutorul acestor elemente realizate cu maxima iscusinta din lemn aveti posibilitatea de a va expune stilul personal.Alegeti modelul dorit, spuneti de cate trepte aveti nevoie si care este aspectul balustradei pentru care optati. Comunicati deschis cu echipa de specialisti pentru ca acestia sa inteleaga exact cum va imaginati ca arata aspectul final al scarii interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *