X inchide

Sistemul hidrofor cu pompa submersibila potrivit pentru spatiul tau

Montarea unui sistem hidrofor cu pompa submersibila este motivata de mai multe aspecte, care intaresc ideea de a bifa o astfel de optiune vizavi de alimentarea cu apa. In primul rand, avantajele financiare inclina spre o astfel de alegere, dat fiind ca in cazul pompei submersibile nu mai e cazul de construirea caminului, asa cum se intampla in cazul hidroforului. In principiu pentru orice put cu o adancime de peste 8 metri e necesar sa folosesti pompa submersibila.

Pentru a evita situatiile in care vasul de expansiune este supus inghetului sau probleme de genul inundatiilor in caminul hidroforului, alterantiva pe care ti-o propune Top Strong – magazin online specializat in sisteme de irigatii si alte solutii pentru casa si gradina – se refera la sistemul hidrofor cu pompa submersibila. Gasesti pe site-ul topstrong.ro kituri de acest tip, cu puteri cuprinse intre 370 W si pana la 1500 W, cu putere nominala de 750W, tensiune de alimentare de 220 V, nivel de zgomot variabil (70, 75 sau 80 dB).

In componenta unui sistem hidrofor cu pompa submersibila intra pompa submersibila, rezervorul (cu manometru), manometrul care iti indica presiunea, presostatul pentru pompa si racordul antivibrant. Pompa va fi montata in put si o vei conecta la casa cu ajutorul conductei de apa, respectiv prin cablul electric. Pune bun inceput exploatarii sistemului si monteaza si o protectie la lipsa de apa, senzori sau un plutitor.

Optiunile tale privind sistemul hidrofor cu pompa submersibila de pe topstrong.ro

Pentru a avea siguranta ca sistemul ales corespunde cu nevoile personale, trebuie sa te raportezi la o serie de caracteristici precum:

  • Capacitatea vasului de expansiune – apa creste in volum, prin dilatare, in momentul in care se incalzeste. Expansiunea ei va pune o presiune uriasa pe tevi, respectiv pe componentele din instalatie. Recipientul in volumul potrivit te va asigura ca absoarbe apa in volum crescut atunci cand urca temperaturile. In magazinul Top Strong gasesti vase de expansiune cu capacitati de 24 l, 50 l, 80 l, respectiv 100 l.
  • Inaltimea de refulare – ai in vedere ce mentioneaza fisa tehnica a pompei despre inaltimea de refulare pentru a te asigura ca alegi sistemul care corespunde cu necesarul tau. Consulta lista de modele propuse de TopStrong si alege ceea ce se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.
  • Debitul maxim inregistrat – dimensioneaza pompa potrivita si in functie de aceasta caracteristica, alegand varianta ce corespunde cu nevoile tale: 30 l/min, 40 l/min, 45 l/m, 50 l/min, 55 l/min, 60 l/min, respectiv 65 l/min.

Clasa de izolatie, cea de protectie, greutatea, diametrul racordului de aspiratie, adancimea de absorbtie, presiunea maxima, numarul maxim de rotatii, temperatura si viteza maxima sunt de asemenea parametri la care va trebui sa te raportezi. Acceseaza site-ul topstrong.ro, analizeaza optiunile, alege producatorul care iti inspira incredere si comanda sistemul hidrofor cu pompa submersibila care se aliniaza cel mai bine nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *