X inchide

Serviciul de administrare site web oferit de ITeXclusiv.ro este foarte avantajos!

Pentru o firma din anul 2020, serviciile de administrare online sunt cruciale, mai ales daca doresti ca afacerea in sine sa fie longeviva si sa atraga cleintii. Un serviciu de administrare site web poate oferi multe beneficii, mai ales daca este furnizat de catre profesionistii din acest domeniu. ITeXclusiv este firma care poate oferi astfel de servicii, la preturi avantajoase, iar calitatea este sinonima cu succesul pe care orice site il inregistreaza odata ce sunt implementate tehnicile de administrare web furnizate de companie.Lista serviciilor oferite de ITeXclusiv este vasta si vine in ajutorul oricarui client care isi doreste sa atinga succesul online.

 

Prin urmare clientii pot alege unul din urmatoarele servicii:
-Web design, creare site web si magazine online personalizate, complet administrabile, iar fiecare site va avea propria s-a grafica si interfata originala;
-Servicii de promovare pentru site-uri, marketing online si SEO;
-Aplicatii web, implementare si management baze de date, design si grafica web;
-Servicii de intretinere si mentenanta complete, care se pot obtine pe baza de abonamente, iar aceste servicii sunt oferite pentru magazine virtuale si site-uri web;
De ce este important pentru o firma sa aiba un site web?
-Un site web inseamna promovarea imaginii companiei catre o gama mult mai larga de potentiali clienti.
-Un site web optimizat inseamna promovarea ofertei (fie ca vorbim de produse sau servicii).
-Un site web actualizat inseamna prezenta permanenta in atentia actualilor si potentialilor clienti.
-Un site web in pas cu vremurile inseamna si o conectivitate activa cu retelele sociale atat de des utilizate acum, deci si o deschidere mult mai mare catre publicul tinta.

Serviciul de mentenanta oferit de catre ITeXclusiv garanteaza urmatoarele:
-Timp de interventie in 48 de ore;
-Back-up website in fiecare luna;
-Protectie Antivirus si Antispam,;
-Verificarea periodica a functionalitatii web site-ului;
-Administrare si verificare a elementelor de context: texte, grafica si design;
-Crearea de subpagini si sectiuni noi pe site, categorii sau subcategorii;
-Administrarea bazei de date;
-Actualizare continut pe site-ul web;
-Administrarea conturilor de e-mail personalizate;
-Suport Tehnic gratuit.

Desigur, pentru costul unei ore suplimentare de interventie se poate percepe o taxa in plus fata de abonamentul initial. Toate aceste beneficii oferite pentru clienti sunt servicii de care niciun site web sau magazin virtual nu se poate lipsi in anul 2020.Serviciile de gestionare a site-urilor web sunt o combinatie de sarcini pentru intretinerea si actualizarea site-urilor web. Aceasta include redactarea, marketingul de continut, SEO, managementul social media si activitatea administrativa generala. Unele companii ofera asistenta tehnica, inclusiv actualizari software, dar cel mai important este sa mentineti site-ul web relevant si continutul actualizat.

De ce ar trebui sa utilizati un serviciu de administrare a site-urilor web?

Gestionarea site-ului Web reprezinta toate sarcinile multiple implicate in administrarea si controlul hardware-ului si software-ului utilizate pe Web. Acest lucru se realizeaza prin efectuarea tuturor sarcinilor necesare pentru a mentine un site web actualizat si in stare de functionare buna, astfel incat sa functioneze si sa apara corect cu cele mai recente browsere web si dispozitive mobile. Acesta include gazduirea, monitorizarea, verificarea faptului ca toate linkurile continute sunt active, intretinere etc. Asadar, gestionarea site-ului web implica o serie de servicii diferite care sunt combinate impreuna pentru a va mentine functionarea site-ului web fara a fi nevoie sa va faceti griji.

Atributiile si responsabilitatile managementului site-ului includ:
1. Asigurarea continua a functionalitatii site-ului si a disponibilitatii SEO.
2. Efectuarea actualizarilor software periodice.
3. Asigurarea securitatii site-ului si mentinerea acestuia actualizata. Aceasta include configurarea firewall-urilor bune pentru a bloca hackerii, precum si efectuarea scanarilor malware periodice.
4. Monitorizarea, evaluarea si raportarea performantei site-ului.

Proprietarii de afaceri mici sau mari sunt ocupati, iar acest lucru inseamna ca adesea rateaza oportunitatile de marketing. Un mic decalaj pe piata ar putea fi sansa de a va creste vizibilitatea si de a castiga noi clienti. Angajarea unui serviciu de administrare a site-ului web inseamna ca va puteti concentra pe afacerea voastra si puteti profita de oportunitatile de marketing pe care s-ar putea sa nu le observati.

Angajarea specialistilor interni costa bani. Trebuie sa luati in considerare asigurarea, costurile de recrutare, taxele de angajare si multe altele. Un serviciu de administrare a site-ului web functioneaza in mod contractual sau independent si va oferi un serviciu mai bun. Ganditi-va in acest fel, un angajat si-ar depasi vreodata atributiile care intra in salariu? Serviciile de administrare a site-urilor web insa se bazeaza pe satisfactia clientilor, astfel incat sa obtineti cel mai bun serviciu.

Un marketer profesionist stie sa va creasca oportunitatile si sa va faca site-ul sa iasa in evidenta. Imbunatatirea unei strategii eficiente de marketing care combina SEO, managementul social media si blogging-ul necesita timp si efort. Un profesionist stie sa creeze un plan eficient care sa functioneze cu site-ul si sa genereze oportunitati.Cheia pentru mentinerea site-ului vizibil in motoarele de cautare este actualizarea periodica a acestuia.

Fie ca este vorba de un buletin informativ, bloguri de pe site sau schimbarea interfetei grafice, procesul este esential. Gestionarea clientilor si manipularea documentelor necesita timp, efort si angajament.Este un lucru obisnuit ca proprietarii de afaceri sa isi neglijeze site-ul in acest timp, dar a face asta este o greseala fatala.Serviciile de gestionare a site-urilor web vor actualiza site-urile si vor pune postari regulate de blog. Blogging-ul are multe beneficii, iar companiile care au un blog pe site-ul lor obtin de pana la cinci ori mai multe oportunitati.
ITeXclusiv este firma care poate sa garanteze succesul unei pagini web sau unui magazin virtual prin serviciile sale de adminstrare online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *