X inchide

Servicii de reparatii cutii automate pentru toate categoriile de autoturisme

Romania inregistreaza in ultimii ani o crestere constanta in vanzarile autoturismelor si autoutilitarelor pe cutie automata de viteze. Tot mai mult soferii descopera care sunt avantajele si beneficiile cutiilor automate de viteze, iar brand-uri de autoturisme sau autoutilitare din Japonia, Coreea de Sud, S.U.A. sau Germania se regasesc tot mai frecvent pe piata auto din tara noastra.

Multe dintre autoturismele sau autoutilitarele care se regasesc in oferta firmelor care comercializeaza astfel de autovehicule sunt din categoria celor rulate. In acest context este foarte important pentru orice sofer sa aiba in vedere un service auto specializat in reparatii cutii automate. Un astfel de service poate sa ofere servicii de revizie inainte de achizitia autoturismului sau a autoutilitarei, dar poate la fel de bine sa asigure o gama completa de servicii pentru solutionarea oricarei defectiuni aparute la cutia de viteze automata.

Cutie automata de viteze – avantaje si riscuri

Cutia automata de viteze asigura o multime de avantaje pentru soferii care opteaza pentru autoturisme avand astfel de transmisie. Printre cele mai importante avantaje putem aminti confortul soferului datorita lipsei pedalei de ambreiaj, fiabilitatea foarte mare a cutiei de viteze automate, dar si economia intretinerii autoturismului ca urmare a lipsei kit-ului de ambreiaj, acesta fiind foarte frecvent un cost de intretinere mare.

Pe langa aceste avantaje pe care le ofera cutia automata de viteze, trebuie subliniat faptul ca la momentul aparitiei unei eventuale defectiuni la cutia de viteza este obligatoriu sa te adresezi unui service auto specializat in reparatii cutii automate. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca orice cutie de viteza automata, indiferent de tipul acesteia, este mult mai complexa comparativ cu o cutie manuala de viteze. Din acest punct de vedere doar mecanicii calificati si cu instruire pot gasi intr-un mod cat mai rapid si cat mai eficient solutii pentru repararea sau reconditionarea cutiilor automate de viteze.

Service auto reparatii cutii automate

Chiar daca numarul de service-uri auto este foarte mare, trebuie spus ca nu orice astfel de unitate de service auto poate sa ofere garantia calitatii si a profesionalismului pentru repararea cutiilor automate. Din acest punct de vedere este foarte important sa te asiguri de faptul ca vei beneficia de o echipa de mecanici auto calificati si instruiti pentru a oferi tot ceea ce ai nevoie atunci cand vine vorba despre reparatii cutii automate.

Mai mult decat atat, avand in vedere utilitatea autoturismului in societatea moderna, gasirea unui service auto care ofera un grad ridicat de promptitudine in identificarea problemelor la cutia automata de viteze si in solutionarea acestor probleme este un aspect foarte important. Pentru astfel de servicii de diagnoza foarte rapide si fara a avea nevoie de programare in prealabil unitatea de service auto SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti se adreseaza tuturor soferilor de autoturisme si autoutilitare pe transmisie automata cu o gama completa de servicii.

Serviciile de diagnoza sunt de asemenea gratuite, iar orice reparatie sau reconditionare a cutiei automate de viteze dureaza intre 24 si 48 de ore. Pentru servicii profesioniste si de calitate in reparatii cutii automate afla mai multe detalii pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *