X inchide

Servicii complete pentru repararea cutiilor automate de viteze in Bucuresti

Daca esti printre soferii care au optat pentru un autoturism pe cutie automata de viteze atunci trebuie sa fii oricand pregatit pentru revizia cutiei de viteze sau pentru solutionarea eventualelor defectiuni la cutia automata de viteze. Desi niciun sofer nu isi doreste sa fie nevoit sa apeleze la serviciile unor mecanici auto, trebuie spus ca pentru eventualele probleme la cutia automata de viteze cea mai sigura solutie o reprezinta un service auto specializat.

Modele de cutii automate de viteze

La fel ca si in cazul brand-urilor si modelelor de autoturisme, si atunci cand vine vorba despre cutiile automate de viteze vorbim despre o foarte mare diversitate de astfel de modele. Printre tipurile de cutii automate de viteze vorbim despre urmatoarele categorii: S-tronic, tiptronic, multitronic, G-tronic sau Continuously Variable Transmission. Oricare dintre aceste tipuri de cutii de viteze pot fi regasite pe autoturismul pe care un sofer alege sa il achizitioneze pentru a se bucura de avantajele cutiei automate de viteze.

Indiferent de care dintre aceste tipuri de cutii de viteze automate se regasesc pe autoturismul tau trebuie sa stii ca este foarte bine sa lasi in seama profesionistilor revizia tehnica si eventualele reparatii cutii automate. Daca in cazul unei cutii manuale de viteze poti sa rezolvi anumite defectiuni pe cont propriu, complexitatea cutiilor automate de viteze nu recomanda o astfel de abordare.

Cum alegem mecanici pentru reparatii cutii automate?

Faptul ca numarul de unitati de service auto este foarte mare nu mai este un secret pentru nimeni. Chiar si cei care nu sunt soferi pot remarca numarul foarte mare de astfel de firme. Insa nu trebuie sa alegi la intamplare un service auto pentru a avea certitudinea ca autoturismul pe cutie automata de viteze este pe maini bune.

Pentru a avea certitudinea ca orice problema la cutia automata de viteze va fi solutionata in timp foarte scurt si la standardele cele mai ridicate de calitate este recomandat sa alegi un service auto specializat in reparatii cutii automate. Pentru acest lucru trebuie ca mecanicii respectivului service auto sa fie instruiti si sa detina o experienta vasta in reparatii cutii automate.

Pe langa pregatirea si experienta in repararea cutiilor automate de viteze este foarte important ca durata de solutionare a problemelor la cutia de viteze sa nu dureze foarte mult. Este foarte neplacut sa astepti zile, poate chiar saptamani, pana ce poti din nou sa pornesti la drum cu masina.

Reparatii cutii automate intr-un timp record

Pentru a beneficia de promptitudine si de profesionalism atunci cand vine vorba despre reparatii cutii automate cea mai buna alegere o reprezinta unitatea de service auto SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti. Aici vei beneficia de o echipa de mecanici calificata si cu experienta pentru solutionarea oricarei probleme la cutia automata de viteze.

Oricand ai nevoie poti sa treci pragul acestui service auto fara a avea nevoie de programare. Mai mult, diagnoza este oferita gratuit. In acest mod in foarte scurt timp se va putea trece la rezolvarea defectiunilor la cutia automata de viteze. Mai multe poti afla pe www.reparatiicutiiautomate.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *