X inchide

Service auto acreditat RAR in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate

La fel ca in orice alt domeniu de activitate si in domeniul reparatiilor auto exista o foarte mare oferta de astfel de servicii neautorizate. Desi poti gasi preturi si tarife mai mici pentru astfel de servicii oferite de persoane neautorizate, trebuie spus ca si riscurile sunt cu mult mai mari. Cu atat mai mult atunci cand vorbim despre cutiile automate de viteze este de evitat sa apelezi la persoane neautorizate sau fara experienta.

Cutiile de viteze automate au devenit in ultimii ani din ce in ce mai apreciate de soferii romani si in consecinta numarul autoturismelor avand astfel de cutii automate este in continua crestere. Insa complexitatea cutiilor automate de viteze recomanda ca la primele semne ale unei posibile defectiuni sa te adresezi unei unitati de service auto specializate in reparatii cutii automate.

Se prea poate ca nu toate service-urile auto sa aiba expertiza in astfel de reparatii, iar acest lucru este un aspect important atunci cand vrei sa iti rezolvi defectiunea ivita la cutia automata de viteze. Tocmai de aceea, in calitate de sofer de autoturism pe cutie automata de viteze este obligatoriu sa stii care sunt acele service-uri auto care pot sa iti ofere garantia calitatii serviciilor prestate si garantia profesionalismului.

Pornind de la aceste criterii este recomandat ca in momentul in care esti soferul unui autoturism pe cutie automata de viteze sa alegi un service auto care pune la dispozitie o echipa de mecanici cu o pregatire si o specializare focusata exact pe cutii automate de viteze.Nu este totuna sa rezolvi defectiunile cutiilor manuale de viteze sau defectiunile la cutiile automate de viteze.

Pe langa pregatirea in cutiile automate de viteze, atunci cand cauti un service auto pentru reparatii cutii automate este foarte important sa te asiguri ca vei gasi mecanici avand o experienta cat mai vasta in acest domeniu. Experienta vasta inseamna ca respectiva echipa de mecanici a reusit de-a lungul anilor sa rezolve o gama diversificata de autoturisme si au deprins cele mai bune solutii pentru ca orice cutie automata de viteze sa functioneze din nou in parametrii optimi.

Timpul de solutionare a oricarei probleme la cutia automata de viteze trebuie de asemenea de avut in vedere. Fara doar si poate ca nu ti-ai dori sa beneficiezi de servicii de calitate, dar sa astepti cu masina in service saptamani intregi. Tot la categoria criterii de care sa tinem cont atunci cand avem nevoie de reparatii cutii automate se incadreaza si preturile pentru astfel de servicii. Este importanta calitatea serviciilor oferite, dar trebuie sa se incadreze in preturi rezonabile.

Firma SC Automatic Gearbox SRL se incadreaza perfect in toate aceste criterii si ofera servicii complete in reparatii cutii automate. Cu o echipa de profesionisti specializata la diferite cursuri de pregatire, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si cu acreditarea RAR, acest service auto este alegerea ideala pentru toti soferii care au nevoie de reparatii cutii automate. Serviciile de diagonoza sunt gratuite si nu ai nevoie de programare. Detalii suplimentare pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *