X inchide

Sedinta foto smash the cake realizata de Cotea Razvan

Nu exista eveniment special fara fotograf! Asta este deja o lege in zilele noastre. Fotografia si meseria de fotograf au fost apreciate inca de la infiintarea acestora. Fotograful este persoana care se ocupa de executarea fotografiilor, incepand cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe pelicula, sau inregistrarea lor intr-o camera digitala si terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie sau pe un DVD.

Este o meserie aparuta odata cu aparitia fotografiei, in anul 1829. Iar de atunci si pana in prezent, popularitatea acestora a crescut exponential, pana in punctul in care nu mai exista eveniment special la care sa nu fie angajat cel putin un fotograf profesionist. Un exemplu foarte bun de fotograf profesionist este si Razvan Cotea, care ofera servicii complete: fotografii de nunta sau de botez,sedinta foto smash the cake, inregistrari video si asa mai departe.

Meseria de fotograf nu este deloc una usoara. Si exista mai multe tipuri de fotografi, in cazul in care nu stiati. Sunt numiti fotografi de ocazii aceia care fotografiaza diferite momente din viata fiecarui om cum ar fi casatoria, botezul, copilaria, familia si diferite alte activitati casnice. Acesti fotografi pot fi atat amatori, cat si profesionisti. Un fotograf amator face poze din placere. Un fotograf profesionist este mai degraba cel care face fotografii pentru o sesiune si cu o taxa de cumparare a imaginii, prin salariu sau prin afisarea, revanzarea sau utilizarea acestor fotografii.

Un fotograf profesionist poate fi un angajat, de exemplu la un ziar, sau poate contracta pentru a acoperi un anumit eveniment planificat, cum ar fi nunta sau absolvirea, sau pentru a ilustra o publicitate. Fotoreporterii sunt profesionistii care, prin activitatea lor, aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea incojuratoare, precum: evenimente politice, razboaie, aspecte sociale, evenimente deosebite si multe altele.

In schimb, cand vine vorba de fotograful de nunta, aici lucrurile stau cu totul altfel. Fotograful de nunta este persoana specializata pe aceasta nisa si este diferit celelalte tipuri de fotografi datorita experientei sale strict in acest domeniu. Deci este singurul care stie exact ce cadre sa surprinda, din ce unghiuri astfel incat sa capteze esentialul, stie cum sa faca sedintele foto sa decurga natural astfel incat sa surprinda emotiile reale de pe chipul oamenilor si asa mai departe.

Nu exista o definitie exacta care sa descrie un fotograf de nunta, ci mai degraba lasam experienta acestora sa fie cartea de vizita care sa ii recomande si care sa le castige acest titlu. De asemenea, nu putem vorbi despre profesionalism fara munca si perseverenta, fara pasiune si determinare. Si revenind la Cotea Razvan, acesta intruneste toate aceste caracteristici.

Daca vreti sa apelati la serviciile sale, atunci un prim pas pe care trebuie sa il faceti este sa ii vizitati site-ul si sa ii rasfoiti in detaliu portofoliul online. In acest fel, veti vedea exact stilul in care fotografiaza si va veti forma o parere mai buna despre acesta. Plus ca acest lucru poate fi decisiv in deciziile voastre finale. Apoi, daca v-ati hotarat ca el este omul cel mai potrivit pentru voi, trimiteti-i un mesaj prin intermediul contact form-ului disponibil. In cel mai scurt timp el va va contacta.

In urma acestei contactari trebuie sa stabiliti toate detaliile care va intereseaza: contract, plata, termen de livrare al fotografiilor si asa mai departe. Nu in ultimul rand, asteptati ziua cea mare si lasati-l pe Razvan sa isi faca treaba, asa cum stie el mai bine. Daca va ajuta, puteti solicita un shooting foto de proba, inainte de evenimentul propriu zis, astfel incat sa va familiarizati cu acest lucru si sa nu va simtiti timorati in fata aparatului de fotografiat. In foarte multe cazuri, acest lucru chiar i-a ajutat pe unii oameni.

Nu lasati niciodata ca un eveniment mare si important din viata voastra sa treaca pe langa voi, fara sa apelati la serviciile profesionale ale unui fotograf, care sa surprinda cele mai frumoase momente. S-ar putea sa regretati mai tarziu faptul ca nu aveti poze, adica atunci cand probabil veti uita anumite aspecte sau detalii si nu mai aveti cum sa recuperati acele amintiri niciodata.Un album foto poate sa ramana mostenire copiilor sau nepotilor si poate fi cea mai de pret comoara pentru cei care pretuiesc viata.

Fotografiile au rolul de a reda esenta noastra unica, iar cele pe care ti le ofera Cotea Razvan la final vor fi o frumoasa reflexie a personalitatii tale. Daca aceste randuri nu v-au convins inca de faptul ca el merita atentia voastra, atunci mai mult ca sigur o va face o vizita pe site-ul sau personal.Este un lucru stiut faptul ca o fotografie spune mai multe decat o pot face cuvintele si de cele mai multe ori chiar transmite emotie pura. Deci este suficient sa ii consultati portofoliul online, ca sa va formati o parere mai buna.

Si, cine stie, poate ca acest lucru va cantarii mult in decizia pe care o veti lua. In ziua de azi, nu exista eveniment special fara un fotograf si pe buna dreptate. Avem toate motivele din lume sa apelam la serviciile profesionale ale unui fotograf cu experienta, daca ne dorim sa ramanem cu amintiri palpabile de la evenimentele personale. Cotea Razvan este gata sa surprinda esentialul, oricand, la orice ora, mereu cu acelasi entuziasm, pentru ca el nu este omul care sa se plictiseasca vreodata de meseria lui. Ba din contra, in fiecare zi gaseste motive sa o iubeasca, mai mult si mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *