X inchide

Scapa de pilozitatea nedorita cu tratamentele de epilare definitiva

In ultimii ani numarul persoanelor care apeleaza la epilarea definitiva pentru a indeparta parul nedorit de la nivelul corpului este in continua crestere. Acest lucru este valabil atat pentru persoanele de sex feminin, cat si pentru o parte importanta a persoanelor de sex masculin. Aceste tratamente de epilare definitiva sunt tot mai cautate si tot mai apreciate atat prin prisma atentiei acordate aspectului fizic, cat si prin prisma beneficiilor indepartarii pilozitatii de la nivelul pielii, asa cum este de exemplu in cazul sportivilor de performanta.

Chiar daca la inceput multe persoane aveau temeri in privinta tratamentelor de epilare definitiva, in ultimul timp informatiile privind aceste abordari, dar si numarul tot mai mare de persoane care folosesc astfel de tratamente si care recomanda astfel de abordari au condus la o crestere a solicitarilor in acest domeniu. Fara doar si poate ca in momentul in care ai luat decizia de a apela la epilare definitiva Ploiesti, este foarte important sa stii exact care sunt metodele de indepartare a firelor de par si care sunt informatiile referitoare la acest tip de tratament.

Epilarea definitiva are la baza un laser care emite o lumina intens pulsata (IPL) care este transmisa direct catre radacina foliculilor de par cu ajutorul melaninei din firul de par. Aceasta lumina intens pulsata care este transmisa de catre laser este ulterior transformata in caldura. Cu ajutorul caldurii radacina firelor de par este distrusa si in acest mod firele de par supuse tratamentului vor cadea in maxim 15 zile de la sedinta de epilare definitiva.

Datorita faptului ca vorbim despre un tratament minim invaziv, tratamentul de epilare definitiva Ploiesti nu este deloc dureros. Exista totusi anumite persoane care pot resimti un disconfort minor, acest disconfort putand fi cauzat de grosimea firelor de par sau de anumite sensibilitati la nivelul pielii. Epilarea definitiva efectuata in cadrul centrelor de infrumusetare si a saloanelor autorizate ofera garantia unui mediu unde igiena este asigurata la standardele cele mai inalte.

De asemenea, fiecare sedinta de epilare definitiva este efectuata de catre personal instruit si calificat pentru a presta astfel de tratamente.Numarul de sedinte pentru un tratament de epilare definitiva Ploiesti difera in cazul fiecarui pacient, in functie de grosimea firelor de par, de nuanta acestora, dar si in functie de nuanta pielii. De cele mai multe ori vorbim despre un numar de minim 8 sedinte de tratament, numarul acestora putand ajunge pana la 10 sedinte sau chiar pana la 12 sedinte.

Intre doua sedinte de epilare definitiva este un interval de timp de la 4 pana la 8 saptamani, interval de timp ce este influentat de aspectele pilozitatii pacientului.Tratamentele initiale trebuie completate cu tratamente de intretinere, acestea vizand eliminarea unor fire de par care au ramas sau care s-au regenerat ca urmare a cresterii naturale a foliculilor firelor de par de la nivelul corpului. Pentru a stii exact care sunt indicatiile inaintea, in timpul si in urma tratamentelor de epilare definitiva Ploiesti, este recomandat sa te adresezi unui salon de infrumusetare care ofera astfel de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *