X inchide

Reparatii cutii automate pentru toate tipurile de autoturisme

Numarul autoturismelor care functioneaza avand cutie automata de viteze este in continua crestere la nivelul intregii planete. Acest lucru se poate remarca si pe piata auto din Romania, acolo unde tot mai multe masini pe cutie automata sunt disponibile chiar si in ofertele de masini rulate.Cutiile automate de viteze sunt de mai multe tipuri.

Din acest punct de vedere poti opta pentru un autoturism avand cutie de viteze automata de tip s-tronic, g-tronic, tiptronic, multitronic, DSG sau Continuously Variable Transmission (CVT). Toate aceste cutii de viteze automate sunt foarte complexe. Si cu toate ca o masina pe cutie automata poate fi mai usor de condus, atunci cand vine vorba despre defectiuni la cutia de viteze este obligatoriu sa te adresezi unor specialisti in reparatii cutii automate.

Servicii de diagnoza si reconditionare cutii de viteze automate

Un service auto specializat in reparatii cutii automate detine cei mai bine pregatiti mecanici pentru astfel de servicii si cele mai moderne echipamente pentru diagnoza si reconditionarea cutiei de viteze. Este foarte important sa beneficiezi de oameni cu experienta in acest domeniu pentru a te asigura de faptul ca in cel mai scurt timp vei porni din nou la drum.

Daca in urma serviciilor de diagnoza se va considera ca problema cutiei tale de viteze poate fi solutionata prin inlocuirea unei piese sau reconditionarea acesteia, atunci se va proceda la aceasta. In situatiile in care mecanicii considera ca uzura sau defectiunile in cazul cutiei de viteze automate sunt prea mari, atunci singura solutie ramane inlocuirea completa a acesteia.

Tocmai din aceste perspective este recomandat ca la primele si cele mai mici semne ca ar putea exista o problema in functionarea cutiei automate de viteze este recomandat sa te adresezi unui service auto specializat in reparatii cutii automate. Cu cat mai repede va fi diagnosticata problema, cu atat mai repede va putea fi rezolvata, iar costurile vor fi cu mult mai mici.

Profesionistii in repararea cutiilor automate de viteze

Te-ai fi gandit vreodata ca ai putea sa beneficiezi de servicii de diagnoza gratuite si pentru care nu ai nevoie de o programare in prealabil? Ei bine, astfel de servicii sunt disponibile in oferta celor de la Automatic Gearbox. Acest service auto specializat in reparatii cutii automate isi doreste sa ofere profesionalism, rapiditate si eficienta in astfel de servicii pentru toate tipurile de autoturisme care functioneaza pe o cutie automata de viteze.

Intreaga echipa de mecanici a acestui service auto s-a specializat in tari din vestul Europei pentru a solutiona chiar si cele mai complexe probleme si defectiuni in cazul autoturismelor pe cutie automata de viteze. In cei peste 15 ani de zile echipa de la Automatic Gearbox a reusit sa solutioneze probleme pentru sute si mii de autoturisme care au intampinat probleme la cutia de viteze. Expertiza si experienta au reprezentat argumente pentru care acesti mecanici sunt autorizati de catre RAR, acest aspect fiind o garantie a calitatii serviciilor prestate.Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile de reparatii cutii automate intra acum pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *