X inchide

Quickmobile ofera garantie si incredere

Este intotdeauna recomandat sa cumperi produse de la un magazin serios care ofera si alte servicii care sa iti garanteze o buna fucntionare a dispozitivelor electronice.Gadget-urile se claseaza in topul celor mai cumparate produse de catre romani, iar telefoanele smartphone sunt cap de lista.Un telefon smartphone este clar o extensie a personalitatii pentru multi, dar si unfacilitator pentru a naviga retelele de socializare si pentru a ramane in contact cu ceidragi.Smartphone-urile sunt gadget-urile prietenoase care au facut totul accesibil printr-o
atingere.

Au ocupat un loc atat de imens in viata noastra de zi cu zi, incat nu este de mirare ca pentru majoritatea dintre noi, un smartphone este primul lucru la care ne uitam dimineata si este ultimul lucru pe care il vedem inainte de a ne culca. Aceste dispozitive se potrivesc cu usurinta in buzunar sau geanta.

Nu cantaresc mult. Exista modele ieftine disponibile pentru cei cu un buget limitat.Daca bateria se descarca, le puteti reincarca in masina, le puteti conecta la o priza electrica folosind un cablu sau chiar le puteti incarca fara fir in unele cazuri. Multi oameni nu detin nici macar o
camera in zilele noastre, deoarece telefonul lor are toata capacitatea de captare a imaginilor si a videoclipurilor de care au nevoie.Odata ce mediul a fost capturat, acesta poate fi trimis altora prin e-mail, mesagerie sau Bluetooth, sau postat pe internet cu doar cateva clicuri.

Multe telefoane ofera si extra optiuni, cum ar fi editarea fotografiilor. Insa pentru pastrarea lor pe termen lung trebuie sa investim intr-o asigurare casco online care sa ne promita servicii de reparatii indiferent de ce s-ar intampla cu dispozitivul nostru.Daca decideti ca doriti asigurare in termen de 14 zile de la cumpararea telefonului, veti avea o multime de optiuni.

Exista producatorul, furnizorul vostru de servicii mobile si companii de asigurari independente.Furnizorii de servicii, cum ar fi Quickmbile, faciliteaza achizitionarea protectiei si o platesc in timp prin factura lunara fara fir. Trebuie sa cumparati asigurare in termen
de 30 de zile de la activarea telefonului.De asemenea, puteti cumpara asigurari de la producatorul telefonului. Un mare plus:
planurile lor ar putea veni cu asistenta tehnica prin telefon, intr-un magazin sau prin
chat online.

Cumpararea de asigurari de la un asigurator independent va ofera mai multa flexibilitate. Daca telefonul vostru functioneaza si se afla in stare buna, va puteti inscrie oricand. De asemenea, pe langa asigurare si serviciul de garantie extinsa reprezinta un mare bonus pentru oricine a cumaprat un gadget costisitor. Cele mai multe daune vin ca o situatie de urgenta si este posibil sa nu fiti pregatit financiar pentru aceasta.

Banii pentru repararea, verificata sau inlocuirea masinii devin greu de gasit, deoarece nu au ati avut sume alocate pentru asa ceva.Pentru a evita acest stres si costuri suplimentare, asigurati-va aparatele cumparand o garantie extinsa care se va ocupa de toate acestea. Aparatul va fi reparat imediat, fara costuri pentru voi, desi unele plati lunare mici, care sunt usor de manevrat, este posibil sa fie suportate de voi. O garantie extinsa, care este, de asemenea, o acoperire de asigurare pentru aparatele voastre va duce la instalarea masurilor de siguranta care va protejeaza atat pe voi, cat si pe aparatul vostru.

Acest lucru va elimina sau cel putin minimiza pericolele provocate de utilizarea masinii. Aceasta garantie de siguranta este acoperita prin verificarile de intretinere de rutina care asigura faptul ca locuinta voastra este un loc sigur si nu o capcana a echipamentelor defecte. Profita de campania Back To School in perioada 1-15 Septembrie! Ai super- discount-uri la sute de produse din categoriile laptop, tableta, casti, eBook reader, smartphone-uri, console de gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *