X inchide

Profita de serviciile de mentenanta web oferite de firmele profesioniste

Daca esti in postura unui antreprenor al carui business se bucura de o prezenta in mediul online, atunci este foarte important sa te asiguri de faptul ca website-ul afacerii tale este intotdeauna functional. Pentru acest lucru poti apela cu incredere la serviciile de mentenanta site, servicii oferite de firme specializate in web design, marketing digital si promovare online.

Ce presupune administrarea unui website?

Prin mentenanta si administrarea unui website sunt vizate toate acele sarcini care au in vedere gestionarea eficienta asupra partii de hardware si a software-ului folosite in mediul online. In acest sens vorbim despre acele sarcini care vizeaza actualizarea periodica a site-ului web pentru ca in orice moment acesta sa functioneze corespunzator. In acelasi timp actualizarea periodica presupune asigurarea incarcarii site-ului web pe orice tip de browser web, dar si pe orice tip de dispozitiv folosit de utilizatori.

Tot in cadrul serviciilor de mentenanta site sunt monitorizate toate paginile website-ului si sunt verificate toate link-urile regasite in continutul website-ului respectiv. Verificarea optimizarii SEO a site-ului se regaseste de asemenea printre obiectivele serviciilor de administrare site. Nu in ultimul rand serviciile de gestionare a unui website asigura faptul ca un website beneficiaza intotdeauna de securitate actualizata prin configuarea firewall-urilor si prin scanarea periodica impotriva eventualelor atacuri de tip malware.

La toate aceste sarcini pe care le regasim in cadrul serviciilor de mentenanta site se adauga si responsabilitatea cu privire la monitorizarea periodica a performantei website-ului si la realizarea unei raportari privind performanta acestuia in mediul online.

Servicii de mentenanta site la Atelierul de Creatii Digitale

Cu toate ca multe afaceri si multi antreprenori acorda o atentie scazuta website-ului de prezentare sau magazinului online, trebuie spus ca de multe ori se pot rata oportunitati importante de business prin faptul ca un website nu este administrat corespunzator sau nu beneficiaza de functionalitatile dorite.

Tocmai in acest sens angajarea unui serviciu pentru mentenanta site reprezinta oportunitatea cea mai la indemana pentru orice business. Prin angajarea unui astfel de serviciu orice antreprenor se poate concentra pe activitatile specifice afacerii sale in timp ce va beneficia de oportunitatile de marketing identificate de specialistii in acest domeniu de activitate.

Agentia de marketing digital Atelierul de Creatii Digitale pune la dispozitia oricarui business servicii complete de administrare site. In acest sens odata ce apelezi la serviciile acestei agentii de marketing vei putea beneficia de urmatoarele servicii: back-up lunar pentru website; protectie antispam si antivirus; administrarea bazei de date din spatele website-ului; gestionarea functionalitatii website-ului; actualizarea periodica a intreg continutului de pe site; verificarea link-urilor prezente pe website; administrarea conturilor de e-mail asociate website-ului; suport tehnic.

Pentru informatii complete privind serviciile de administrare site oferite de Atelierul de Creatii Digitale, te invitam sa accesezi creatiidigitale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *