X inchide

Profita de avantajele oferite de o masina de infoliat (baxat)

Atunci cand afacerea ta inseamna imbutelierea de lichide alimentare precum apa minerala, apa plata, apa de izvor, diverse tipuri de sucuri, vinuri, uleiuri, bere sau lactate, atunci cu siguranta ca ai remarcat avantajele oferite de utilajele care sunt semi-automate sau automate in eficientizarea procesului tehnologic de imbuteliere pana in punctul in care recipientele sunt gata spre a fi livrate catre magazinul de desfacere. Ei bine, daca vrei sa te bucuri de automatizare in fiecare secventa a procesului tehnologic de imbuteliere, atunci cu siguranta ca o masina de baxat sau de infoliat este o foarte buna alegere pentru afacerea ta.

O astfel de masina de baxat automata inseamna ca infolierea recipientelor in baxuri de 6, 12, 16 sau 24 de bucati se va face automat, folosind doar cateva butoane si intr-un mod extrem de eficient. Un astfel de utilaj foloseste folie termocontractabila care este derulata automat prin utilizarea unui pusher pneumatic, iar in momentul in care recipientele sunt infoliate in mod corespunzator, folia este taiata cu ajutorul unei lame. Aceste masini de infoliat au un sistem gradat de centrare pe pozitie pentru rolele de folie.

De asemenea, pentru ca vorbim despre masini de baxat moderne si de ultima generatie, acestea au un consum redus de energie, iar intreg echipamentul este conform standardelor si normelor Comunitatii Europene in ceea ce priveste siguranta de utilizare a unui astfel de utilaj. Mai mult decat atat, o masina de baxat automata poate fi integrata in fluxul tehnologic pentru imbuteliat alaturi de alte utilaje cum sunt masinile de etichetat sau masinile de dopuit.

Daca vrei sa beneficiezi de toate aceste avantaje oferite de o masina de baxat si esti in cautarea unui astfel de utilaj pentru a-l integra in cadrul fluxului tehnologic al afacerii tale de imbuteliat recipiente, atunci trebuie sa stii ca poti gasi astfel de utilaje extrem de fiabila si cu un standard ridicat de calitate in oferta celor de la S.C. Remont S.R.L. din Campia Turzii, judetul Cluj.

Inca din 2005 Remont SRL comercializeaza si pune in functiune linii complete de imbuteliere, dar si diverse utilaje pentru acest domeniu de activitate, printre care si masini automate de baxat. De asemenea, tot la Remont SRL poti beneficia si de servicii de revizie sau de mentenanta pentru sistemele de imbuteliere sau pentru anumite utilaje parte a acestor sisteme. Intreaga oferta de produse destinate sistemelor de imbuteliere, dar si toata gama de servicii oferite de cei de la Remont SRL pot fi gasite daca accesezi site-ul www.remontutilaje.ro.

Datorita faptului ca suntem constienti ca vorbim despre un domeniu foarte tehnic, cel al utilajelor destinate sistemelor de imbuteliere, la Remont SRL oferim clientilor nostri si consultanta tehnica in alegerea celor mai potrivite echipamente, dar si asistenta tehnica post-vanzare pentru punerea in functiune a fiecarui utilaj achizitionat din magazinul nostru. Prin urmare, daca ai nevoie de o masina de baxat pentru afacerea ta, nu ezita sa apelezi la Remont SRL atat pentru furnizarea respectivului utilaj, cat si pentru punerea acestuia in functiune. Cu siguranta vei face cea mai buna alegere atat in privinta pretului, cat si in privinta profesionalismului oferit de echipa Remont SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *