X inchide

Performanta crescuta datorita evacuarii sport

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre instalarea unui sistem de evacuare sport la autoturismul dumneavostra este ca acesta poate oferi mai multa putere si performanta.Desi nu va oferi acelasi tip de spor de performanta ca al unui turbocompresor sau un compressor mecanic, puteti adauga mai multa putere la sistem prin reducerea (dar nu eliminarea) contrapresiunii.

Obtine performante maxime prin instalarea unui sistem de admisie sport Instalate impreuna te vei bucura de o crestere de putere considerabila.Desigur, acest lucru variaza de la motor la motor, sistemele cu o evacuare sport sunt de obicei fabricate pentru a maximiza fluxul de gaze cu o conducta cu diametru crescut, amortizoare cu curgere libera si indoituri cu dorn, care asigura un sistem de evacuare mult mai putin restrictionat decât esapamentele echipamentelor originale, ceea ce duce la o reactie mult mai buna a motorului. si a cresterii cailor putere. In mod obisnuit, va puteti astepta sa obtineti o crestere de aproximativ 10% dupa instalarea unui sistem cat-back complet.

Sunet mult mai puternic!

O functie primara a sistemului de evacuare sport este sa scoata un sunet mai tare deschizand o supapa in sistemul de evacuare. Daca doriti sa va distrati cu masina, puteti apasa un buton si urechile vor fi umplute instantaneu de un sunet placut. Daca doriti doar sa va relaxati si sa parcurgeti naveta zilnica, puteti pur si simplu opri sistemul si veti uita ca chiar conduceti o masina sport.Daca parcurgeti traseul, puteti inlocui cât mai multe portiuni ale sistemului de evacuare doriti, inclusiv vârfurile, toba de esapament, galeria sau chiar intregul sistem.

Cantitate de combustibil mai redusa

S-ar putea sa nu va gânditi, dar adaugarea unui sistem de evacuare sport la masina dvs. poate avea un impact asupra cantitatii de combustibil pe care motorul il consuma in timpul functionarii. Din nou, numerele nu vor fi astronomice, dar cu siguranta puteti observa o crestere a economiei de combustibil, in special daca optati pentru o inlocuire completa a esapamentului, mai degraba decât pentru o inlocuire de tip cat-back sau axle-back.

Diferenta dintre sistemele cu rezonator si cele fara rezonator pentru o evacuare sport

Rezoanele sunt camerele incorporate in sistemul de evacuare, care sunt utilizate pentru a face mai linistita evacuarea, anulând anumite frecvente sonore. Prin urmare, un sistem de evacuare nerezonat va da o nota de evacuare mai puternica si un sistem de evacuare rezonant, o nota de evacuare mai linistita. Oricare dintre optiuni va oferi in continuare performante suplimentare si un sunet imbunatatit in comparatie cu evacuarea originala a echipamentului.

Indiferent de directia pe care o alegeti, un sistem de evacuare sport mai mult ca sigur va adauga performantele, aspectul si sunetul masinii la care v-ati gandit. Indiferent daca cautati mai multa putere, aspect de calitate, sau ambele, sistemul de evacuare sport potrivit va poate schimba masina sau alt vehicul in mai bine.In acest moment comercializam toate sistemele de evacuare sport, respective esapament custom produse de catre ABT, Armytrix, BRABUS, Techart, Fabspeed, Quicksilver. Acestea se regasesc in magazinul online Project 85 Automotive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *