X inchide

Pelerinaje organizate la Parintele Macarie Besliu

In randul duhovnicilor care sunt foarte apreciati de catre credinciosi si de catre enoriasi in zilele noastre il regasim pe Parintele Macarie Besliu. In prezent acesta slujeste la Schitul de la Muntioru, dupa ce multe decenii a slujit si a fost chiar staretul Manastirii de la Poiana Marului. Pentru toti pelerinii care isi doresc sa ajunga sa petreaca timp alaturi de Parintele Macarie Besliu, agentia de turism Avraam Travel organizeaza pelerinaje la Schitul de la Muntioru.

Parintele Macarie Besliu, un parinte plin de har

Chiar daca cei mai multi preoti si duhovinici sunt oameni ai cuvintelor, conform enoriasilor si credinciosilor care l-au cunoscut sau care petrecut timp alaturi de Parintele Macarie Besliu, preotul este un om al trairilor, mai degraba decat un om al cuvintelor. Se spune ca slujirea pe care o face parintele se simte cu adevarat si este una foarte luminoasa. Rugaciunile din timpul slujbelor se simt foarte intens, iar parintele are parca abilitatea de a vedea prin tine si de a cunoaste inca dinainte de a ajunge in fata sa care sunt problemele fiecarui credincios care vine sa il intalneasca.

In ciuda varstei inaintate, energia este asemanatoare cu cea a unui copil. Binecuvantarile Parintelui Macarie Besliu sunt pline de putere si rugaciunile sale au ajutat numerosi enoriasi si credinciosi sa depaseasca momente dificile din viata. Forta launtrica pe care o are Parintele Macarie o simte fiecare om care ajunge la schitul unde acesta slujeste si este o forta pe care o transmite tuturor credinciosilor care vin sa se roage alaturi de Parinte si sa ceara sfaturile ori binecuvantarile sale.

Considerat de foarte multi credinciosi si enoriasi drept un stalp al ortodoxiei, Parintele Macarie Besliu reuseste prin cuvintele sale, dar mai ales prin energia pe care o transmite, sa schimbe in bine vietilor multora dintre credinciosii care isi doresc sa simta prezenta divina in viata lor. Din acest motiv numarul credinciosilor care ajung an de an la schitul unde Parintele slujeste este in continua crestere.

Inscrie-te pentru un pelerinaj la Parintele Macarie Besliu

Daca vrei sa ajungi sa petreci cateva minute alaturi de Parintele Macarie la Schitul Muntioru, trebuie sa stii ca poti sa te bucuri de astfel de momente printr-un pelerinaj organizat de catre agentia de turism Avraam Travel. Aceasta agentie de turism propune tuturor credinciosilor si enoriasilor dornici sa il cunoasca pe Preotul Macarie un itinerariu cu plecare din Bucuresti.

Plecarea are loc dimineata la ora 6:00 din Dealul Patriarhiei din Bucuresti, iar destinatia este Schitul de la Muntioru din zona Vrancea. Odata ajunsi la schitul Parintelui Macarie, pelerinii vor petrece timp in compania preotului si se vor face rugaciuni. De asemenea Parintele va adresa cuvinte de incurajare credinciosilor si va cauta sa ofere alinare si binecuvantari.

La incheierea timpului alocat pentru pelerinajul la Parintele Macarie Besliu, pelerinii se vor imbarca din nou in autocar pentru a porni inapoi inspre Bucuresti. Pentru mai multe informatii cu privire la pelerinajul organizat de catre agentia de turism Avraam Travel la Schitul de la Muntioru la Parintele Macarie te asteptam pe www.avraamtravel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *