X inchide

Pasari care uimesc prin comportament si infatisare

Unele pasari ne socheaza de-a dreptrul prin comportamentul lor iar specialistii in domeniu nu gasesc nici o explicatie logica pentru multe dintre ele insa acestea totusi se intampla fara sa aibe o motivatie anume. Se pare ca oamenii le privesc din pura curiozitate fara a intelege prea multe din comportamentele uimitoare ale inaripatelor.

Iata despre ce este vorba:

Pitigoii cu capul negru au o infatisare atragatoare fiind pasari dragute si chiar inocente, la prima vedere dar ne surprinde comportamentul lor, fata de lilieci.Nu stim de ce par deranjati de prezenta acestora si devin rautaciosi pentru ca incep sa ciupeasa capul liliecilor pe care ii vad in scorburile de copac si ii oblige sa paraseasca acel loc.Unii sunt loviti atat de tare incat pot muri.

Suna foarte ciudat insa este complet adevarat ca unii pescarusii de pe coasta Argentinei vaneaza balene.Acestia se reped in zbor asupra balenelor imense si pur si simplu smulg bucati de carne si grasime, in zbor ceea ce este de-a dreptul terifiant.La fel de ciudat este si faptul ca unii pui de berze isi parasesc cuibul daca nu sunt multumiti de abilitatile vanatoresti ale parintilor si se muta in cuibul din vecinatate pentru ca isi doresc o masa copioasa.

Pasarea rinocer cu doua capete are un comportament ciudat astfel ca dupa ce o pereche isi gaseste cuibul, mascului formeaza o bariera formata din noroi si bete in jurul lui pentru ca femela sa nu mai poata iesi in exterior.Acest lucru poate fi facut din gelozie cum uneori se intampla si la oameni, cu scopul de a impiedica femela sa se imperecheze cu alti masculi.

Papagalul Cacaduu Palmier are un penaj colorat si  o creasta de rocker si acest lucru nu pare a fi deloc intamplator pentru ca papagalul pare a fi un fan recunoscut al muzicii rock. Astfel ca atunci cand vede o femela, masculul loveste cu un bat de copac, parca ar fi vrut sa  imite bataile la toba  pentru a-si impresiona partenera.

Intr-o locatie anume din India, mai précis in satul Jatinga se intampla an de an un fenomen tare ciudat.Pasarile exotice din acea zona cad in masa fara a exista nici o explicatie logica. Acest impact duce de cele mai multe ori la moartea lor pentru ca doar o parte din ele reusesc sa supravietuiasca.Oamenii din aceste locuri sunt mereu pregatiti sa acorde primul ajutor pasarilor ranite dat fiind faptul ca zilnic mor foarte multe pasari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *