X inchide

Pariuri online – secretele pe care orice parior ar trebui sa le stie

Pariurile fac parte din civilizatia umana inca din timpuri imemoriale, originea acestor jocuri ce implicau miza unor bunuri si apoi, dupa aparitia monedei, a unor sume de bani contra producerii unui eveniment fiind aproape necunoscuta.Este sigur insa ca odata cu aparitia unor forme de sport, fie ele sub forma unor lupte sangeroase de gladiatori sau a unor curse de care trase de cai in circurile si arenele Imperiului Roman construite in acest scop de acesti patimasi antici ai intrecerilor de acest tip, pariurile sportive au capatat forma si popularitatea pe care o detin si azi.

De-a lungul timpului pariurile sportive au cunoscut o dezvoltare consistenta proportional cu aparitia si dezvoltarea unor sporturi si competitii noi, astazi acest domeniu totalizand circa 400 de miliarde de dolari anual proveniti atat din pariurile in agentii si cazinouri fizice cat si in mediul online aflat in plina expansiune. Devine clar astfel ca o mare parte din jucatori isi incearca in mod repetat norocul in speranta unei veritabile ”lovituri”.

Exista insa o serie de secrete pe care doar foarte putini pariori le cunosc, secrete care pot imbunatati sansele de castig

In ciuda a ceea ce poate parea destul de atractiv, pariatul pe evenimente multiple nu creste sansele de castig. Dimpotriva, atunci cand alegi mai multe evenimente disponibile dintr-un anumit sport, de exemplu la o casa de pariuri online din Romania, vei creste subsecvent si gradul de risc ca cel putin unul din evenimente sa nu se produca conform estimarilor tale. Chiar daca poate parea atractiv sa pariezi o suma mica de bani si sa obtii – la un eventual castig – o suma consistenta prin alegerea unui numar mare de meciuri sau de evenimente probabile din timpul acestora, riscul de a pierde este tot atat de ”consistent”.

De aceea ar trebui sa fii foarte echilibrat in alegerile pe care le inscrii pe un bilet de pariuri si a sumelor pe care le investesti. Desigur nu ar trebui sa exagerezi nici in sens invers, alegand sa pui toti banii pe un singur eveniment, ci ar trebui sa adopti o atitudine prudenta si responsabila astfel incat sa iti maximizezi sansele si sa nu-ti produci pierderi prea mari in caz de nereusita.

Poate cel mai mare secret in pariurile sportive consta in raportul de cauzalitate intre castig si cunostinte. Cu alte cuvinte, daca vrei sa castigi mai mult, trebuie sa ai mai multe cunostinte. Pentru a deveni un parior sportiv de succes este necesar, ca si in cazul sportivilor de performanta, de mult efort. Doar ca in acest caz efortul se traduce in acumularea de informatii si date despre sportul preferat, despre echipele dintr-o competitie, evolutia jucatorilor, palmaresul acestora, forma in care se afla, antrenorii echipelor, stilul de joc al adversarilor si combinarea acestor date in asa fel incat sa poti construi o harta mentala care sa te poata conduce catre predictii cu o probabilitate mai mare de producere.

Astfel, in timp, vei reusi sa iti dai seama despre unele evolutii care vor fi deosebit de utile in plasarea pariurilor pe competitiile preferate. Alegerile tale nu vor mai fi intamplatoare, ci se vor bucura de un suport informational consistent.Asadar, succesul in pariurile online, desi contine o consistenta doza de neprevazut, poate fi obtinut uneori prin combinarea unor atitudini responsabile cu un bagaj informational si o cultura generala solida asupra sporturilor sau a jucatorilor pe care se mizeaza.

Sursa foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *