MateBook X Pro 2021 – varful de gama al laptopurilor ultraportabile de la Huawei

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba acces la ultimele inovatii in materie de tehnologie si sa aiba la dispozitie cele mai performante echipamente IT. In cazul laptopurilor progresul si inovatia sunt doua atribute foarte des intalnite, iar acest lucru se poate remarca in numarul foarte mare de astfel de dispozitive care sunt lansate pe piata. Unul dintre brand-urile care castiga constant teren pe piata laptopurilor este Huawei.

Exista foarte multe modele de laptopuri de la Huawei, iar varful de gama din categoria modelelor ultraportabile este MateBook X Pro 2021. Acest laptop se adreseaza acelor utilizatori care isi doresc sa beneficieze de ultimele inovatii in domeniul acestor dispozitive, care sunt in cautarea unui laptop cu spatiu mare de stocare si cu un procesor extrem de performant.

Caracteristicile modelului MateBook X Pro versiunea 2021

Inca din momentul in care avem inaintea ochilor laptopul MateBook X Pro 2021 de la Huawei suntem cuceriti de aspectul si de design-ul acestuia. Atat baza laptopului, cat si partea superioara este acoperita in metal. Dotarile pentru conectivitate sunt asigurate de un Jack combo de 3.5 mm si de doua USB-uri de tip C, dar si de un port USB 3.0.

Odata ce deschidem carcasa laptopului suntem cuceriti de raportul dintre display-ul acestuia si corp. Cu o diagonala de 13.9 inch, acest model de laptop de la Huawei propune un raport exceptional de 91% intre ecranul si corpul laptopului. Cu alte cuvinte vei avea parte de o imagine de ansamblu fantastica prin prisma marginilor mai subtiri decat ale oricarui alt laptop. Display-ul este unul de tip 3K Full View, ceea ce ofera imagini de o calitate exceptionala.

Paleta larga de culori de calitate 100% sRGB asigura claritate si intensitate pentru orice imagine sau video afisat pe display-ul acestui laptop. Fiecare cadru este de o calitate foarte inalta prin rezolutia de 3000 x 2000 si de cei cca 6 milioane de pixeli. Toate aceste caracteristici vin „imbracate” intr-un laptop foarte usor de doar 1,33 kg si cu o grosime de doar 14,6 mm. Finisajele sunt la cele mai inalte standarde.

Ultimele inovatii in domeniul laptopurilor

Multi utilizatori considera ca fiecare dintre modelele noi de laptop sunt in linii mari asemanatoare. Insa trebuie spus ca modelul MateBook X Pro 2021 este cu adevarat inovativ prin anumite aspecte. Astfel avem camera web care este ascunsa in tastatura si poate fi accesata doar atunci cand se doreste. Securitatea este completata de deblocarea ecranului prin amprenta digitala.

O alta inovatie sunt cele doua microfoane frontale nou implementate care pot capta vocea de la o distanta de pana la 5 metri, iar zgomotul ambiental poate fi filtrat prin algoritmul audio implementat acestui model de laptop. Indiferent daca folosesti laptopul pentru activitati precum editarea imaginilor sau a video-urilor, pentru gaming sau daca vrei doar sa te bucuri de o calitate ca la cinema a filmelor, cu siguranta ca modelul MateBook X Pro 2021 de la Huawei este alegerea cea mai buna pentru un laptop ultraportabil de calitate premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *