MateBook 13 AMD – un model peformant laptop ultraportabil de la Huawei

Cu toate ca in continuare sistemele PC desktop sunt folosite in foarte multe domenii de activitate, tendinta atunci cand vine vorba despre folosirea unui computer este aceea de a se opta pentru un laptop. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca un laptop este mult mai portabil, dar si faptului ca in ultimii ani aceste dispozitive au fost constant imbunatatite prin prisma fiabilitatii si a performantelor oferite.Unul dintre cele mai performante si apreciate modele de laptopuri este MateBook 13 AMD de la Huawei. Acest model de laptop aduce ultimele inovatii in domeniul tehnologiei intr-un dispozitiv ultraportabil.

Specificatiile modelului de laptop MateBook 13 AMD

Primul lucru la care ne uitam atunci cand dorim sa investim intr-un laptop este greutatea acestuia. Pornind de la premisa ca ne dorim un laptop care sa fie usor de transportat, greutatea este un element esential. Modelul MateBook 13 de la Huawei are o greutate de doar 1,3 kilograme, fiind astfel extrem de usor. Aliajul de aluminiu compact si finisajele executate cu mare atentie ofera un design deosebit si elegant, contribuind astfel la un aspect premium.

Diagonala de 13 inch a display-ului asigura o perspectiva suficient de larga pentru cei care folosesc laptopul, iar raportul dintre corpul laptopului si display-ul acestuia contribuie la aceasta perspectiva ofertanta prin raportul de 88%. Display-ul are o rezolutie 2K de 2160 pe 1440 pixeli, rezolutie care contribuie la un afisaj intens din perspectiva luminozitatii si a culorilor redate. Cu ajutorul acestei rezolutii pana si cele mai fine detalii sunt redate foarte precis pe display-ul laptopului. Toate culorile sunt redate in paleta de culori de tip sRGB.

Procesorul AMD Ryzen 7 3700U asigura cele mai bune performante si o viteza de rulare foarte mare. Performantele acestui procesor fac din modelul de laptop MateBook 13 AMD alegerea perfecta atat pentru activitatile de la birou, cat si pentru divertisment sau pentru iubitorii de jocuri PC. Conectivitatea acestui notebook este asigurata de un Wi-Fi ac 2×2 MIMO, de un Bluetooth 5.0 si de doua porturi de tip USB-C. De asemenea exista si un port de tip Jack combo de 3.5 mm, iar camera web integrata are 1 Megapixel.

La toate aceste specificatii care fac din MateBook 13 unul dintre cele mai cautate modele de laptopuri putem adauga si capacitatea mare de stocare. Memoria acestui dispozitiv este de 16 GB de RAM, iar SSD-ul are o capacitate de stocare de 512 GB. Placa grafica integrata de tip RX Vega 10 asigura utilizatorii de faptul ca vor putea instala pana si cele mai complexe aplicatii din perspectiva graficii.

Bucura-te de functionalitatile oferite de MateBook 13 de la Huawei

Fie ca ai nevoie de un laptop nou sau ca esti in cautarea unui laptop ultraperformant pentru a-ti desfasura activitatea la birou, cu siguranta ca modelul MateBook 13 AMD de la Huawei poate fi alegerea potrivita. Acest model de laptop pune la dispozitie printre ultimele inovatii in materie de tehnologie in domeniul IT. Poti comanda acest laptop din magazinul oficial Huawei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *