X inchide

Lextor – profesionistii in consultanta juridica pentru infiintare si radiere firme

Infiintarea si radierea unei societati comerciale sau a unei entitati cu personalitate juridica nu sunt proceduri complicate.Insa sunt proceduri care necesita timp, rabdare si o informare temeinica referitoare la documentatia care trebuie completata pentru dosarul care urmeaza a fi depus la Registrul Comertului. Tocmai in acest context atat viitorii antreprenori, cat si antreprenorii care doresc sa inchida definitiv o afacere, pot avea in vedere serviciile oferite de firma Lextor.

Aceasta firma activeaza de multi ani de zile in domeniul serviciilor de consultanta juridica pentru infiintarea si radierea firmelor.Pe langa aceste servicii vei putea beneficia inclusiv de servicii precum deschiderea unui punct de lucru sau servicii de gazduire pentru sediul social al firmei. Prin urmare, fie ca ai nevoie de servicii de infiintarea unei firme, fie ca ai nevoie de servicii pentru radiere firma, profesionistii care lucreaza pentru Lextor pot fi oricand cea mai buna alegere.

Infiintare si radiere firme

In cadrul serviciilor de infiintare a unei societati comerciale sau a unei entitati cu personalitate juridica vei putea beneficia de prestarea acelor servicii care sa te ajute in alegerea tipului de personalitate juridica, a codurilor CAEN aferente afacerii tale, dar si in completarea dosarului pentru a fi depus la Registrul Comertului. In privinta completarii dosarului vei beneficia inclusiv de redactarea si intocmirea diferitelor documente necesare pentru respectivul dosar, documente precum actul constitutiv sau contractul de inchiriere ori cel de comodat.

Pentru serviciile de radiere firma vei beneficia de asemenea de completarea documentatiei care trebuie depuse la Registrul Comertului si de redactarea dispozitiei de dizolvare a societatii comerciale. Ulterior profesionistii in radierea firmelor vor urmari dosarul depus la Registrul Comertului si vor ridica rezolutia care atestat radierea definitiva a societatii comerciale.

Gazduire sediu social

La serviciile de infiintare si radiere firma se adauga si serviciile pentru gazduirea sediului social. Daca la infiintarea firmei nu dispui de un sediu social pentru viitoarea firma, atunci poti sa apelezi la aceste servicii de gazduire sediu social. Este obligatoriu ca orice firma sa detina in acte un sediu social, o adresa unde firma respectiva sa poata localizata din punct de vedere geografic. In contextul in care din anumite motive nu exista o varianta pentru un sediu social, nu ezita sa apelezi la aceste servicii.

Deschidere punct de lucru

Tot in cadrul serviciilor prestate de firma Lextor regasim si serviciile de deschidere a unui punct de lucru. In cadrul acestor servicii profesionistii care lucreaza pentru aceasta firma se vor ocupa de intreg procesul necesar pentru a deschide un nou punct de lucru pentru afacerea pe care o administrezi.Acest proces este foarte similar cu cel de infiintare a unei firme, fiind nevoie de intocmirea unui contract de comodat sau de inchiriere pentru spatiul aferent noului punct de lucru.

Indiferent de care dintre aceste servicii ai nevoie, profesionistii care lucreaza pentru firma Lextor sunt pregatiti sa iti ofere cele mai ridicate standarde de calitate si profesionalism pentru infiintare si radiere firma, gazduire sediu social sau deschidere punct de lucru. Detalii complete pot fi gasite pe lextor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *