X inchide

Implantul dentar si avantajele pentru pacienti

Cu totii ne dorim sa ne bucuram de o sanatate perfecta din toate punctele de vedere, iar sanatatea dentara nu face exceptie. Cu toate acestea din varii motive pot sa apara probleme la nivelul danturii si sa fim nevoiti sa apelam la medici stomatologi pentru rezolvarea respectivelor probleme.

Daca anumite probleme se pot rezolva prin tratamente relativ simple, exista si situatii in care avem nevoie de tratamente mai complexe. O astfel de situatie este aceea in care suferim de pierderea unui dinte sau chiar a mai multor dinti. Intr-o astfel de situatie cea mai buna solutie o reprezinta un implant dentar Alexandria.

Ce presupune implantul dentar?

Dupa cum ii spune si numele acestui tratament stomatologic, implantul dentar se refera la montarea unui dinte artificial in locul dintelui lipsa sau a dintilor care in timp au fost pierduti. Dintele artificial sau dintele fals, cum mai este numit, este confectionat din materiale biocompatibile, adica materiale care sunt perfect acceptate de organismul uman si nu exista riscul de aparitie a unor reactii adverse odata implantat la nivelul cavitatii bucale a pacientului.

Implantul dentar este astazi unul dintre tratamentele stomatologice foarte frecvent utilizat in cabinetele dentare. Tehnologiile inovative, materialele de ultima generatie si pregatirea medicilor stomatologi fac dintr-un implant dentar Alexandria un tratament la indemana oricarui pacient care are nevoie de inlocuirea unui dinte. Ca urmare a tehnologiilor moderne si a pregatirii medicilor stomatologi, o astfel de interventie la nivelul danturii are o perioada de recuperare foarte scurta.

Cum imbunatateste viata pacientilor un implant dentar?

Pierderea unui dinte este o problema serioasa pentru toti cei care trec printr-o astfel de situatie. Un dinte lipsa afecteaza increderea si stima de sine a pacientului prin faptul ca simte ca aspectul estetic nu mai este la standardele dorite. Pacientul se teme sa mai zambeasca.

Pe de alta parte un dinte lipsa afecteaza serios masticatia si dincolo de disconfortul creat in timpul masticatiei, dintele lipsa poate sa reprezinta cauza unor viitoare afectiuni la nivel digestiv ca urmare a faptului ca masticatia nu este corespunzatoare. De asemenea vorbim si despre retractia gingivala ca un efect al pierderii unui dinte.

Din fericire toate aceste probleme cauzate de pierderea unui dinte pot fi solutionate cu ajutorul unui implant dentar Alexandria.In momentul in care un pacient a suferit de pierderea unuia sau chiar a mai multor dinti, atunci este recomandat sa se adreseze unei clinici stomatologice care are in portofoliul sau de servicii si astfel de tratamente stomatologice. Printr-un implant dentar un pacient care a pierdut un dinte isi va recapata zambetul, increderea de sine si se va putea bucura din nou de fiecare dintre felurile preferate de mancare.

Mai mult, pe termen lung un implant dentar va asigura sanatatea la nivelul danturii pacientului.Pentru un implant dentar Alexandria echipa de medici stomatologi care lucreaza la Modent Clinic este la dispozitia pacientilor care au suferit de pierderea unui dinte. Pregatirea si experienta medicilor stomatologi asigura calitatea serviciilor stomatologice si recuperarea rapida in urma implantului dentar. Informatii detaliate pot fi gasite accesand modent.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *