X inchide

Exercitiile fizice facute acasa- o solutie eficienta pe timp de pandemie

Schimbarile care ne-au fost impuse odata cu aparitia pandemiei de coronavirus ne-au afectat stilul de viata si modul in care se desfasura programul nostru zilnic. Dincolo de faptul ca foarte multa lume a trebuit sa lucreze de acasa si s-a vazut nevoita sa isi schimbe radical programul, multe persoane care faceau antrenamente in salile de fitness s-au vazut nevoite sa opteze pentru exercitii acasa.

Indiferent daca vorbim despre persoanele care isi doreau mentinerea unei forme fizice cat mai bune, daca avem in vedere persoanele care isi doreau sa dea jos kilogramele in plus sau daca ne referim la sportivi de performanta, pandemia de coronavirus a afectat cu siguranta programul de antrenament al tuturor acestor persoane. Chiar si in contextul in care multe dintre salile de fitness s-au redeschis, trebuie spus ca multa lume continua sa opteze pentru a face antrenamente si exercitii acasa.

Argumente in favoarea exercitiilor fizice acasa

Motivele pentru care multa lume face antrenamente acasa sunt foarte diverse. Pe de-o parte exista inca pentru multe persoane teama de infectare cu noul coronavirus si astfel exercitiile fizice facute acasa sunt o optiune mai sigura. Pe de alta parte, multe dintre cei care au facut exercitii acasa pe durata lock down-ului cand salile de fitness au fost inchise au remarcat faptul ca exista rezultate si in urma acestor antrenamente.

Mai mult decat atat, cei care au facut exercitii de acasa au descoperit economia importanta de timp prin faptul ca nu au mai facut drumul la sala si inapoi acasa. De asemenea, multi dintre aceia care au facut exercitii si antrenamente acasa si-au achizitionat diferite echipamente si aparate pentru fitness. Prin urmare au investit in propriile echipamente si aparate si considera ca aceasta investitie merita a fi utilizata in continuare.

Nu in ultimul rand, foarte multe persoane dornice de antrenamente si exercitii fizice au descoperit programe online de fitness, fie ca vorbim despre sesiuni live de antrenamente sau sesiuni inregistrate. Astfel, chiar si facand exercitii acasa vei putea beneficia de sfaturile si de indrumarea unor specialisti.

Antrenamentele de acasa sub indrumarea profesionistilor

Daca in continuare iti doresti sa faci exercitii acasa, pentru a putea sa te bucuri de cele mai bune rezultate poti sa apelezi la indrumarea unor antrenori profesionisti. Iar pentru acest lucru nu este nevoie sa mergi la sala de fitness si poti continua cu antrenamentele in confortul propriei locuinte. Insa vei avea rezultate mult mai rapide si mai vizibile in antrenamentele pe care le vei desfasura.

Pentru a putea sa beneficiezi de antrenamentele sub indrumarea unor antrenori direct la tine acasa tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un astfel de antrenament care poate fi urmarit live de pe computer, de pe telefonul mobil sau tableta. Ulterior vei beneficia de un program de antrenamente pe baza unui calendar astfel incat sa te bucuri de rezultate in cel mai scurt timp. In acest mod te vei bucura de toate avantajele de a face exercitii acasa, dar si de exercitii propuse de un antrenor profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *