X inchide

Edugate-partenerul tau in dezvoltare personala

Fiecare dintre noi isi doreste sa atinga culmile succesului.Insa pentru fiecare succesul are diferite definitii si arata altfel.Din acest punct de vedere putem vedea in jurul nostru oameni care pentru noi sunt de succes, dar ei considera ca succesul este inca departe.

Indiferent de cum arata succesul pentru tine si de cat de departe consideri ca esti de acest succes mult dorit, Edugate isi doreste sa contribuie la atingerea potentialului tau maxim. In acest sens Edugate ofera o paleta diversificata de cursuri dezvoltare personala.

Sa facem cunostinta cu Edugate!

Edugate inseamna poarta spre educatie pentru toti aceia care considera ca educatia este un proces pentru toata viata si care sunt deschisi sa investeasca in educatia personala chiar si dupa ce au incheiat educatia formala. Edugate inseamna o echipa alcatuita din oameni tineri si dinamici care sunt pasionati de ideea educatiei continue si de tot ceea ce inseamna dezvoltare personala.

Echipa de traineri specializati in cursuri de dezvoltare personala de la Edugate este alcatuita din persoane acreditate si instruite in pshiologie, pshiodrama, formare sau coaching. Pe langa pregatirea si instruirea in dezvoltare personala, toti trainerii Edugate au acumulat o experienta vasta in organizarea si predarea diferitelor cursuri dezvoltare personala.

Din acest punct de vedere Edugate se focuseaza pe a oferi cursuri de dezvoltare personala unde accentul cade pe latura practica a dezvoltarii personale astfel incat fiecare cursant sa poata aplica cat mai eficient si cat mai rapid notiunile acumulate in cadrul cursurilor.

Daca in cazul altor workshop-uri sau cursuri dezvoltare personala se insista foarte mult pe notiunile teoretice si pe acumularea de astfel de informatii, la Edugate trainerii acorda o atentie sporita exercitiilor practice, atat individuale, cat si de grup, care sa fie instrumente de real ajutor in dezvoltare personala pentru toti participantii la aceste cursuri.

Edugate-o paleta diversificata de cursuri dezvoltare personala

Domeniul dezvoltarii personale atinge toate aspectele vietii, de la relatia cu noi insine, la relatiile cu cei din jur si pana la aspecte care privesc sanatatea, domeniul profesional sau latura financiara. Tocmai din acest punct de vedere cursurile de dezvoltare personala sunt adesea organizate pe astfel de teme.

Fie ca esti interesat(a) de cursuri dezvoltare personala pe o anumita tema care sa acopere un anumit aspect al vietii tale, fie ca esti interesat(a) sa rezolvi mai multe aspecte care simti ca nu functioneaza in viata ta, in oferta de astfel de cursuri de dezvoltare personala de la Edugate vei putea gasi exact ceea ce iti doresti.

In oferta de cursuri dezvoltare personala a celor de la Edugate poti gasi atat cursuri care sa contribuie la imbunatatirea vietii tale si la atingerea potentialului maxim, cat si cursuri de dezvoltare personala acreditate, in cazul in care iti doresti sa urmezi o cariera in a oferi sprijin altor persoane care trec prin diferite probleme.

De asemenea, trainerii Edugate au pregatit cursuri de dezvoltare personala si pentru companiile care sunt interesate sa investeasca in resursa umana pe care o au in cadrul companiei. Intreaga oferta de astfel de cursuri dezvoltare personala, dar si informatii detaliate cu privire la cursuri poate fi gasita pe edugate.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *