X inchide

Echipamente si tehnologii moderne pentru reparatii cutii automate

Daca intampini probleme la cutia de viteze automata a masinii tale si ai incercat sa rezolvi respectivele probleme pe cont propriu sau apeland la prieteni, dar inca nu ai gasit rezolvarea acestor probleme, atunci este momentul sa te lasi in seama profesionistilor de la SC Automatic Gearbox SRL.

Spre deosebire de o cutie de viteze manuala, cutia automata este cu mult mai complexa si functionarea acesteia este mult mai dificil de inteles de persoanele care nu detin o pregatire temeinica in acest domeniu. La Automatic Gearbox vei putea beneficia de servicii profesioniste si de calitate in reparatii cutii automate, iar toate acestea la preturi cu adevarat fara concurenta pe piata serviciilor de reparatii auto.

Cutia de viteza a oricarei masini reprezinta o piese esentiala pentru buna functionare a masinii. Orice functionare necorespunzatoare a cutiei de viteze poate afecta si motorul masinii si te poate lasa oricand pe marginea drumului. Tocmai de aceea, in momentul in care remarci primele semne ca ceva nu este in regula cu cutia de viteze automata a masinii tale este momentul sa te adresezi unui mecanic ce lucreaza pentru Automatic Gearbox.

La unitatea noastra de service auto nu ai nevoie de o programare pentru diagnoza si astfel poti veni cu masina imediat ce observi vreun comportament diferit al cutiei de viteze automate sau ai vreun dubiu referitor la aceasta. Pe langa faptul ca nu este necesara o programare pentru serviciile de diagnoza, la Automtic Gearbox aceste servicii sunt gratuite.

Echipamentele si tehnologiile moderne folosite de Automatic Gearbox pentru serviciile de diagnoza ofera rapiditate si eficienta in identificarea eventualei probleme la cutia de viteza automata a oricarui autoturism. Ulterior este realizat un raport de evaluare si pe baza acestui raport se ia decizia cu privire la reparatiile care sunt necesare.

Fie ca ai nevoie de reconditionarea unor piese, fie ca ai probleme hidraulice, electrice sau mecanice, fie ca este nevoie de inlocuirea unor piese sau chiar a cutiei de viteze automate, toate aceste servicii sunt oferite de unii dintre cei mai bine pregatiti mecanici in domeniul reparatii cutii automate. La fel ca si in cazul serviciilor de diagnoza, si pentru reparatii cutii automate la Automatic Gearbox folosim ultimele tehnologii si echipamente in domeniu tocmai pentru a oferi clientilor nostri calitate superioare si servicii de top.

Mai mult decat atat, toate piesele care sunt folosite pentru inlocuirea pieselor uzate sau deteriorate sunt originale si ne sunt furnizate de partenerii nostri de renume mondial in domeniul pieselor auto. Daca vrei sa ai o privire de ansamblu asupra tuturor serviciilor oferite de Automatic Gearbox, dar si referitoare la experienta noastra in domeniul reparatii cutii automate te asteptam pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Toate serviciile oferite de catre SC Automatic Gearbox SRL sunt acreditate de catre Registrul Auto Roman (RAR), aceasta acreditare fiind o dovada importanta pentru toti clientii nostri ca oferim calitate, profesionalism si seriozitate in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate. Si toate acestea la preturi extrem de competitive pe piata unitatilor de service auto in reparatii cutii automate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *