X inchide

Echipa de mecanici specializata in reparatii cutii automate

Autoturismele care functioneaza pe cutie automata de viteze sunt din ce in ce mai numeroase pe drumurile din tara noastra. Aceste cutii automate de viteze pot fi de mai multe tipuri, si anume s-tronic, g-tronic, tiptronic, multitronic, DSG sau Continuously Variable Transmission (CVT). Fiecare model de cutie de viteze automata este foarte complexa.

Din acest punct de vedere in momentul in care ai luat decizia de a conduce o masina pe cutie automata de viteze trebuie sa fii constient ca la orice defectiune vei avea nevoie de un mecanic specializat in reparatii cutii automate. Daca pentru o cutie manuala de viteze mai exista posibilitatea de a apela la prieteni sau cunostinte, pentru o cutie automata cea mai buna alegere este un service auto specializat in astfel de cutii automate.

Servicii complete pentru cutii automate de viteze

In momentul in care ai optat sa investesti intr-o masina pe cutie automata de viteze trebuie sa stii ca este foarte important sa intretii cutia de viteze pentru a nu avea probleme cu aceasta. Si nu uita ca daca vrei sa rezolvi pe cont propriu orice defectiune, cat de mica, exista riscul sa ai probleme mai mari care ulterior sa te coste mai mult din punct de vedere financiar.

Tocmai din acest punct de vedere atunci cand ai optat pentru un autoturism pe cutie automata de viteze trebuie sa stii un service auto specializat pe astfel de cutii de viteze. Este foarte important sa gasesti o echipa de mecanici care sa identifice in cel mai scurt timp care este problema si cum se poate solutiona problema respectiva. Mai mult, este bine sa gasesti o echipa de mecanici specializati in reparatii cutii automate care sa rezolve in cel mai scurt timp orice defectiune ai avea la cutia masinii tale.

Din acest punct de vedere trebuie sa gasesti un service auto care sa puna la dispozitia tuturor clientilor o gama completa de servicii: diagnoza, revizie cutie automata de viteze, reconditionarea pieselor, inlocuirea pieselor uzate, reparatii cutii automate de viteze sau chiar inlocuirea cutiei de viteze daca aceasta nu mai poate fi reconditionata.

Echipa de top in reparatii cutii automate in Bucuresti

Pentru a beneficia de toate aceste servicii atunci cand ai probleme cu functionarea cutiei de viteze automate a masinii tale, unitatea de service auto Automatic Gearbox din Bucuresti este cea mai oportuna alegere. Aici vei descoperi o intreaga echipa de mecanici pregatita si instruita in a solutiona orice problema ai avea la cutia de viteze automata.

Intreaga echipa de mecanici a fost scolita in tari precum Olanda si Germania pentru a rezolva intr-un timp scurt chiar si cele mai complexe probleme la cutiile de viteze automate.Rapiditatea de care beneficiezi atunci cand alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate se datoreaza si faptului ca nu ai nevoie de programare pentru diagnoza, iar serviciile de diagnoza sunt gratuite.Mecanicii de la Automatic Gearbox sunt autorizati RAR, iar acest aspect reprezinta garantia calitatii pentru serviciile prestate. Mai multe poti gasi accesand www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *