E tort sau nu? – show inedit cu artisti cofetari iscusiti, pe streaming

Emisiunile cu tema culinara au mare succes pe canalele de televiziune si, mai nou, sunt produse inclusiv pentru platforme de streaming. Cei de la Netflix au creat deja o nisa de astfel de concursuri tip reality show culinar, dincolo de filmele si serialele pentru care sunt consacrati. In 2022 s-a lansat primul sezon al game show-ului excentric E tort sau nu? (Is It Cake? – varianta de titlu original in limba engleza).

Artisti cofetari iscusiti creeaza replici savuroase ale unor obiecte nealimentare – de exemplu articole de vestimentatie, produse electronice sau diverse obiecte utile din viata de zi cu zi, in acest uluitor concurs de gatit.

Cei care petrec mult timp pe Tik Tok, YouTube, Facebook sau / si Instagram au interactionat cel mai probabil in mod repetat cu astfel de continut – provocari de a vedea daca un obiect este real sau este de fapt o prajitura care imita excelent un obiect real.

8 episoade cu tematica diferita in primul sezon

Programul TV culinar E tort sau nu? este prezentat de Mikey Day, alaturi de o gama de vedete surpriza. Exista 8 episoade in primul sezon, intitulate astfel: Falsuri cu fast-food, Moda incomoda, Fals la ocean, Un impostor alimentar, Distractii mincinoase, Un miraj in garaj, De-a joaca, Marele castigator, mare falsificator. In fiecare episod, exista o anumita tematica, iar concurentii sunt provocati sa creeze torturi / prajituri atat de realiste, incat sa pacaleasca juriul.

Internetul este plin de video-uri in care sunt prezentate torturi care par a fi cu totul alte obiecte – un radio, o masina de cusut, un prajitor de paine, un cos cu fructe, o veioza sau chiar animale sau parti ale corpului uman. Prajituri absolut uimitoare apar si in concursul culinar E tort sau nu? de pe streaming, unde imaginatia concurentilor este grozava, depasind mereu noi bariere si testand perceptia privitorilor.

De la Sugar Rush la Is It Cake? pe streaming

Show-ul E tort sau nu? vine pe Netflix dupa un alt concurs de cofetari cu mare succes, Sugar Rush. Acest reality show a fost lansat in 2018 si a ajuns deja la 3 sezoane. Serialul prezinta patru echipe profesioniste de cate doi cofetari care concureaza intr-un concurs cu cate 3 runde, pentru un premiu de 10.000 de dolari. In Romania, platforma de streaming prezinta acest show culinar sub un nume adaptat pentru publicul local: Goana dulce mult aduce.

Sub denumirea de Sugar Rush trebuia sa fie lansat si un joc video foarte complex, insa planurile producatorilor au fost in cele din urma anulate. Din Google Play se poate descarca insa un joc simplu de mobil intitulat Sugar Rush Adventure, care a ajuns deja la peste jumatate de milion de descarcari. Departe totusi momentan de Candy Crush Saga, cu peste 1 miliard de descarcari din aceeasi sursa!

Sugar Rush este si numele unui joc din categoria de sloturi online foarte populare pe internet. Acest joc de pacanele de la producatorul Pragmatic Play a fost lansat in 2022 si este disponibil inclusiv pe platforme de online casino licentiate in Romania.

Cati bani a primit marele castigator la E tort sau nu?

Unul dintre concurenti a reusit sa castige nu mai putin de 80.000 de dolari in timpul petrecut in emisiunea E tort sau nu, pacalind juriul in mod repetat. Andrew Fuller este specializat in creatii minunat de infioratoare, nefiind la prima sa aparitie intr-un show TV culinar. Pasionat de cofetarie neconventionala, dar si un mare iubitor de animale, Andrew Fuller este proprietar al Sugar Freakshow, o afacere de prajituri personalizate situata in Des Moine, Iowa.

Ultimul tort prezentat de Fuller in emisiune a fost o valiza cu haine false care se varsau din lateral. Juriul a fost impresionat de detaliile complicate, dar si de aroma deosebita – fistic pe o parte si tiramisu pe cealalta. Acum, marele castigator planuieste sa foloseasca banii pentru a lucra la studioul lui de prajituri personalizate Sugar Freakshow si pentru a calatori cu partenerul sau.
Cei de la Netflix au anuntat oficial ca va exista un al doilea sezon al emisiunii E tort sau nu?, tinand cont de succesul inregistrat de primul sezon. Ne putem astepta la o lansare chiar in 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *