X inchide

Devize pentru toate tipurile de constructii intocmite de profesionisti

Atunci cand vine vorba despre orice tip de constructie, indiferent de dimensiunea acesteia si de destinatia de utilizare, proiectul de constructie respectiv are nevoie de un deviz general. Prin intermediul unui deviz general se prezinta toate acele lucrari descrise in cadrul proiectului. De asemenea, tot in cadrul devizului sunt mentionate toate acele caracteristici si specificatii care se regasesc in caietul de sarcini.

Dintre specificatiile si caracteristicile care se regasesc in caietul de sarcini pentru orice tip de constructie mentionam detalii cu privire la structura de rezistenta a constructiei, stilul arhitectural, amenajarile interioare, modalitatea de dotare a constructiei, dar si amenajarile de la exteriorul constructiei. Tot prin intermediul acestor devize constructii sunt prezentate si lista cantitatilor necesare cu privire la materialele folosite in cadrul proiectului respectiv.

Tipuri de proiecte de constructie

In momentul in care se discuta despre un proiect de constructie putem avea in vedere atat un proiect care implica ridicarea unei constructii de la zero, dar si modificari ale constructiilor deja existente. In aceasta categorie putem vorbi despre inaltarea unei cladiri deja existente, modificarea constructiei deja existente prin marirea suprafetei in plan orizontal, dar si modificarea unei constructii existente prin demolarea unei parti a constructiei.

Pentru oricare dintre aceste situatii este necesara existenta unor devizii constructii prin intermediul carora sa fie evaluate lucrarile care sunt parte a proiectelor de constructii. Aceste devize constructii sunt necesare atat pentru persoanele fizice care deruleaza un proiect de constructii, cat si in cazul persoanelor juridice. Din acest punct de vedere devizele pentru constructii sunt necesare atat pentru spatiile industriale, spatiile comerciale, spatiile de locuit sau diverse monumente istorice.

Apeleaza la profesionistii in devize constructii

In vederea elaborarii devizului general de constructii pentru orice proiect este nevoie sa apelezi la o firma specializata in acest domeniu. O firma profesionista in intocmire devize pune la dispozitia oricarui client oameni pregatiti si cu experienta in toate tipurile de lucrari. Astfel, fie ca vorbim despre lucrari pentru instalatiile de gaze sau cele electrice, fie ca ne referim la lucrari pentru ridicarea fundatiei unei cladiri ori daca facem referire la lucrari in infrastructura rutiera, o echipa de profesionisti detine experienta si cunostintele necesare pentru a elabora devizele necesare in constructii.

Un astfel de deviz general in domeniul constructiilor este de asemenea necesar si pentru cei care doresc sa participe la o licitatie pentru diferite proiecte de constructii. Profesionistii in devize constructii vor elabora lista cu cantitatea materialelor necesare pentru lucrarile de constructii, dar vor gasi cele mai viabile si eficiente solutii tehnice pentru proiectul respectiv de constructii. Tot in cadrul devizului sunt mentionate si necesarul pentru transport si pentru manopera in cadrul proiectului de constructii.

Strarom Interconsulting este o firma specializata in oferirea de servicii de intocmire devize in constructii. Indiferent daca vorbim despre domeniul industrial sau despre domeniul rezidential, la Strarom Interconsulting vei beneficia de o echipa temeinic instruita in acest domeniu, cu o experienta foarte vasta si cu numeroase proiecte incheiate cu succes.Pentru informatii suplimentare privind portofoliul acestei firme si cu privire la devize constructii acceseaza devizestrarom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *