X inchide

Descopera preturile promotionale la consumabile pentru echipamentele de curatenie stradala

Una dintre firmele de top in domeniul echipamentelor pentru curatenie stradala si a consumabilelor pentru astfel de echipamente este SC CONVAR IMEX SRL. Pentru ca un maturator stradal sa ofere eficienta maxima si fiabilitate pentru mult timp, calitatea consumabilelor folosite este extrem de importanta.In oferta SC CONVAR IMEX SRL orice client poate gasi diferite astfel de consumabile pentru echipamentele de curatenie stradala, precum inele de perie si perii laterale.

Gama diversificata de inele de perie pentru maturatoare stradale

Inelele de perie pentru maturatoare stradale din oferta SC CONVAR IMEX SRL sunt de cea mai buna calitate si contribuie la cel mai ridicat nivel de eficienta atunci cand vine vorba despre salubritatea stradala. Oferta de astfel de inele de perie este foarte numeroasa si extrem de diversificata. In consecinta, la SC CONVAR IMEX SRL veti putea alege inelele de perie care se potrivesc echipamentului de salubritate pe care il utilizati.

In functie de diametrul exterior al acestor inele de perie puteti opta pentru dimensiuni cuprinse intre 300 si 800 de milimetri. Dimensiunile diametrului interior pentru inelele de perie comercializate de CONVAR IMEX sunt curpinse intre 78 si 300 de milimetri. Lungimea tamburului este de asemenea foarte importanta atunci cand alegeti inelele de perie pentru maturatoare stradale. Astfel, puteti opta pentru un tambur avand dimensiunea cuprinsa intre 650 de mm si peste 1282 de mm.

Pe langa dimensiunile acestea privind inelele de perie comercializate de CONVAR IMEX, un alt criteriu in alegerea unor inele de perie pentru un maturator stradal se refera la compozitia din care sunt realizate firele periei. Astfel, puteti gasi inele de perie din sarma, din material plastic de tip PPL, din PET, dar si din combinatii de sarma cu plastic PPL.

Perii laterale pentru echipamente de salubritate

Pe langa oferta de inele de perie, in oferta SC CONVAR IMEX SRL veti putea gasi de asemenea si perii laterale conice. Si in cazul periilor laterale conice veti putea gasi diferite tipuri de astfel de consumabile. Atunci cand sunteti in cautarea unor perii laterale pentru echipamentele de curatenie stradala trebuie sa tineti cont de diametrul interior, diametrul exterior al suportului de perie, numarul de gauri in functie de care se monteaza peria, lungimea firului periei, dar si numarul de fire pentru fiecare tip de perie laterala conica. Compozitia firelor periilor laterale conice pentru echipamente de curatenie stradala este de asemenea extrem de importanta.

Pentru toti clientii care au nevoie de astfel de consumabile pentru echipamentele de curatenie stradala, SC CONVAR IMEX SRL a lansat o campanie de preturi promotionale pentru toate aceste consumabile care se incadreaza in categoriile „inele de perie, tamburi de perie si perii laterale conice”.

Aceasta campanie cu preturi promotionale la consumabile de top pentru echipamentele de salubritate este valabila pana la data de 1 septembrie 2019. Pentru detalii suplimentare cu privire la intreaga gama de inele de perie comercializate de CONVAR IMEX si de perii laterale, dar si referitor la campania de preturi promotionale accesati www.convar.ro.Subliniem faptul ca toate consumabilele comercializate de SC CONVAR IMEX SRL sunt produse in UE, fiind extrem de eficiente si fiabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *