X inchide

De ce sa iti amenajezi casa cu scari interioare lemn?

In momentul in care iti construiesti o casa si iti doresti una cu mai multe etaje trebuie sa ai in vedere si scarile interioare. Casele cu mai multe etaje au un plus de estetica si sunt foarte functionale. O scara lemn de interior executata ireprosabil are o mare rezistenta in timp.O proiectare corecta si precisa a unei scari interioare lemn este cea care confera trainicie structurii si siguranta deplina. O echipa de profesionisti poate transforma orice idee intr-un proiect de mare amploare.

Aceste scari interioare din lemn reprezinta elemente esentiale care fac posibila trecerea de la parter spre etaje. O scara lemn se remerca in primul rand printr-un grad inalt de rezistenta si un aspect atragator.  Daca este proiectata atent aceasta va poate oferi un extra spatiu pentru depozitare, avand astfel un rol dublu functional.

Scarile interioare din lemn trebuie sa raspunda si exigentelor impuse de design. Acestea trebuie sa se incadreze corespunzator spatiului destinat pentru amplasare cat si nevoilor estetice ale beneficiarului. Fie ca este amplasata in spatii rezidentiale sau birouri este important ca acestea sa reziste traficului impus.

La Stil Compact Design gasiti o mare diversitate de modele de scari interioare lemn, potrivite pentru orice tip de spatiu. Totul depinde de preferintele proprii si de designul dorit.Daca iti doresti sa amplasezi in interiorul casei o scara de lemn atunci trebuie sa alegi cu grija suportul acestei structuri. Aceasta este prima decizie pe care ar trebui sa o luati in calcul inainte de a alege modelul.

Pentru a lua decizia corecta este necesar sa aveti in vedere cativa factori esentiali. Acestia influenteaza in mod decisiv aspectul final si timpul de executie.Aveti la dispozitie mai multe variante, si-anume puteti alege intre o structura de lemn, metal sau beton.Structura din beton este foarte rezistenta insa necesita un timp de executie mai indelungat. Aceasta trebuie prevazuta inca din stadiul de proiectare.

O structura din lemn si metal poate oferi acelasi grad de rezistenta daca este construita cu maxim profesionalism.Un alt aspect important il constituie montarea balustradei pe suport de beton pentru ca un montaj necorespunzator poate produce fisuri in structura. In ceea ce privesc structurile din lemn sau metal acestea va ofera urmatoarele beneficii:

  • realizare rapida
  • utilizare imediata
  • modelare usoara

Scarile din beton se modeleaza mai greu fiind mai masive si nu se pot utiliza imediat deoarece necesita o perioada mai indelungata pana ce se usuca complet.Una din cele mai des intalnite probleme in construirea unei scari interioare lemn, in special atunci cand este vorba despre o structura de beton, este diferenta de dimensiune a treptelor.

Dimensiunea treptelor reprezinta un aspect foarte important deoarece de alegerea acestui aspect depinde gradul de comoditate in urcare si coborare oferit.Accesati site-ul online www.designscari.ro pentru a afla mai multe detalii suplimentare despre oferta scarilor interioare de interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *