De ce este importanta igienizarea si curatarea pernelor

Mediul in care traim este foarte important pentru a putea sa ne bucuram de o sanatate optima si pentru a evita diferite probleme precum alergiile. In foarte multa cazuri principala problema o reprezinta praful care este prezent in orice incapere.

Vorbim aici despre un amestec ce provine din par, piele descuamata de la om sau animale, diferite fibre textile si particule alimentare, spori de mucegai sau fragmente de insecte. Toate acestea se pot regasi in praful care este prezent frecvent in orice locuinta, indiferent de atentia pe care o acordam curateniei.

Dormitorul – mediul favorabil pentru inmultirea acarienilor

Printre factorii principali care pot genera simptome de alergie regasim acarienii. De foarte multe ori acarienii sunt aproape imposibil de eliminat datorita faptului ca aspiratul prafului sau stergerea acestuia nu reprezinta o metoda 100% eficienta. Nici macar insecticidele nu sunt eficiente in eliminarea acarienilor. Avand in vedere aceste aspecte, trebuie spus ca printre mediile preferate de acarieni sunt pernele si pilotele. Cu alte cuvinte, dormitorul este un mediu optim pentru inmultirea acarienilor.

Tocmai din acest motiv fiecare dintre noi ar trebui sa aiba in vedere serviciile de curatat perne Ploiesti. Aceste servicii profesionale pentru igienizarea si curatarea pernelor sunt foarte utile pentru a combate inmultirea acarienilor din pernele pe care dormim noapte de noapte. Este metoda eficienta pentru a evita dezvoltarea diferitelor alergii si pentru a nu permite ca in timp pernele noastre sa devina asemenea unui cuib pentru acarieni.

Serviciile profesionale pentru curatarea si igienizarea pernelor inseamna metode moderne si eficiente prin care atat fata de perna, cat si umplutura din interior sunt curatate pentru a indeparta orice urma de praf si de acarieni. Chiar daca multa lume alege sa spele pernele pentru a le curata, trebuie spus ca acarienii nu sunt eliminati intr-un mediu umed. Din acest motiv simpla spalare nu este suficienta si metoda optima pentru a scapa de acarieni ramane igienizarea intr-o curatatorie perne Ploiesti.

Curatarea profesionala a pernelor

Conform statisticilor aparitia astmului la copii se datoreaza alergiei la acarieni. Avand in vedere timpul petrecut in dormitor si noptile petrecute cu capul pe pernele care pot sa fie „casa” pentru acarieni, curatarea profesionala a pernelor se poate dovedi metoda eficienta de care ai nevoie pentru a evita aparitia unor probleme respiratorii sau dezvoltarea unor alergii care sa fie provocate de acarieni.

Metoda optima pentru a scapa de acarienii din perne o reprezinta curatarea uscata a fetelor de perna si a umpluturii de puf sau pene. Aceasta curatare se face prin intermediul razelor ultraviolete si a aerului ionizat. Este cea mai sigura metoda pentru a scapa de acarienii din perne si pentru a combate riscul de dezvoltare a alergiilor provocate de acarieni.

Aceasta metoda de curatat perne Ploiesti implica expunerea pufului si a penelor vechi la razele ultraviolete. Ulterior acestea sunt expuse la aer ionizat. Incarcatura curata va fi introdusa ulterior intr-un cos nou de bumbac pentru a nu exista riscul sa fie preluati acarieni din vechea fata de perna.

Pentru a beneficia de aceasta metoda eficienta in eliminarea acarienilor poti apela la o curatatorie perne Ploiesti. Informatii detaliate pot fi gasite pe perna-rasfatata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *