Cum sa va decorati gradina cu mult bun gust

Pentru a amenaja o gradina in stil modern nu trebuie sa va lipseasca iarba verde si viguroasa, pavajul, pietrisul si plantele frumos colorate.In acest fel veti putea realiza un decor de vis care incanta inca de la primul contact vizual.Redecorati-va gradina cu gust acoperind o mare parte din suprafata sa cu flori perne cat mai colorate.

Opteaza pentru stilul care se potriveste cel mai bine casei dumneavoastra fie ca este vorba despre clasic sau modern.Daca nu stiti exact ce culori ar trebuie sa predomine cel mai bine ar fi sa realizati o armonie cromatica folosind nuante reci si calde deopotriva.

Nu plantati niciodata doar un fir de specie florala pentru ca acestea nu vor avea vizibilitate de aceea trebuie sa plantati cel putin cinci fire de crini aliniate cu cinci fire de gladiole si o sa vedeti ca arata superb.Acceasi gradina poate arata total diferit daca folositi alte si alet aranjamente an de an iar in acest fel o scoateti din anonimat.

Schimbati culorile gardurilor, folosind culorile care sunt in voga acum. Daca aveti o gradina mai mica se recomanda sa folositi culori deschise.Fiti cat mai inventive si puneti diverse decoratiuni in gradina. Spre exemplu, puteti agata umbrele colorate pentru un colt de umbra si relaxare.

Improvizati si ingropati o galeata cu apa in pamant apoi ornati cu pietre pe margini si veti obtine efectul dorit.De asemenea, puteti planta mai multe plante colorate intr-un colt mai intunecat pentru a crea ideea de spatialitate.Puneti pietre de-a lungul gradinii, pentru a forma un potec si a avea acces spre iesire.

Acestea vor arata foarte bine si vor mari considerabil aspectul estetic al gradinii.Folositi ca ingrasamant coji de oua pe care sa le pisati cat mai marunt.Optati pentru o linie curba, serpuita care sa duca spre locuri necunoscute care incanta prin coloristica dar lasa si o usoara umbra de mister.Iar adac vreti sa conferiti un plus de inaltime, plantati o salcie sau o orhidee si mai multe plante mici in jurul radacini, pentru un efect uimitor.

Cine nu vrea sa aduca o atmosfera placuta in gradina pe timp de seara? Pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa alegeti solutia de iluminare perfecta care va pun toate florile in valoare. Puneti si lampi de plastic decorative si diferite figurine care se incarca de la soare.Acestea rezista foarte bine pet imp de vant si ploaie si aduce veselie si voie buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *