X inchide

Cum sa intretii curatenia intr-un spatiu

Biroul poate deveni a doua casa pentru multi dintre noi, deci trebuie sa-l pastrezi  curat si ordonat. Tinand cont de cateva aspecte elementare, de curatenie  poti face spatiul de lucru mai atragator. Mai mult de atat, un spatiu igienizat poate sa iti ridice moralul si vei face biroul mai frumos pentru colegii tai. A face curatenie intr-un  birou  va fi o mare contributie pentru activitatea pe care o desfasori la locul de munca. Daca, consideri ca nu ai suficient timp poti apela cu incredere la o firma de curatenie. Mai mult de atat, daca in lucrezi in industria alimentara poti opta pentru serviciile de curatenie industriala.

Realizeaza un program de curatenie birouri si respecta-l! Curatenia reprezinta un rol esential  asupra sanatatii noastre prin combaterea raspandirii multor tipuri de contaminanti, acarieni, mucegai sau alergeni. Metodele corespunzatoare de igiena a spatiului pot ajuta la prevenirea contaminarii si mentinerea sanatatii in interiorul locuintei.

Sapunurile, detergentii, produsele de curatare si produsele antimicrobiene, atunci cand sunt utilizate ca parte a unei bune igiene, fiecare contribuie in mod valoros la mentinerea curateniei si sanatatii acasa.Odata ce ai petrecut destul timp intr-un mediu de birou, vei incepe sa apreciezi faptul ca sarcinile trebuie stabilite si delegate in mod potrivit sau nu se vor face deloc. Imparte sarcinile si schimba-le, astfel incat colegii sa aprecieze efortul necesar pentru a pastra un birou impecabil.

Este indicat sa ai mereu la indemana produsele corespunzatoare de curatenie birouri.

Acest lucru nu face greu oamenilor sa se incadreze si sa faca un pic de curatare la un anumit interval de timp. Orice scuza pentru a sari peste sarcinile de curatare va fi probabil folosita, deci asigura-te ca exista consumabile. Incepe o cutie de bani in birou si incurajeaza-ti colegii sa ia initiativa de monitorizare si repopulare. Produsele de baza de curatat pentru a pastra in birou includ:

-Un pulverizator de suprafata dezinfectant

-O multime de carpe curatate pentru a sterge suprafetele

-O tava de praf si o perie

-Detergent si bureti (daca biroul dvs. are o bucatarie)

-Mop si galeata

Poti sa optezi pentru o firma de curatenie, daca consideri ca nu te descurci.

Este usor sa obtii zonele de trafic limitate si neglijate, ceea ce va genera murdarie in timp. Dintr-o data, vei gasi unele spatii foarte necurate ale biroului tau si cu cat  devine mai rau, cu atat este mai putin probabil ca cineva sa ia initiativa de a face ceva in legatura cu acesta..

Scoate gunoiul in fiecare dupa-amiaza

Ar putea parea evident, dar un cos de gunoi lasat peste noapte in birou poate atrage daunatori si poate lasa mirosuri neplacute a doua zi, mai ales daca resturile de alimente raman in cos si vremea este calda.Implementeaza un birou de zi cu zi si chiar foloseste un memento prietenos pentru a va incuraja personalul sa ia cate 5 minute pauza, in fiecare zi pentru ca tu sa te poti bucura de  un aer proaspat, curat  si astfel sa  renunti la colectare.Asadar, pastrarea curateniei are doar dezavantaje si, trebuie sa mentii curatenia indiferent de spatiul in care te afli, fie ca esti la birou, fie ca te afli in propria locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *