Cum sa amenajezi o baie moderna?

Baia este acel loc din casa care iti permite sa fii cat se poate de creativ atunci cand vine vorba de amenajare. Baile moderne se identifica prin deplina functionalitate, armonie, simplitate, fiind un loc foarte aerisit si deosebit de elegant.

Tinad cont de cateva idei practice de organizare cu siguranta vei reusi sa obtii rezultatul dorit cu un minim de efiort. Baia reprezinta un adevarat sanctuar, de aceea trebuie amenajat intr-o maniera eficienta pentru a ti o incapere utila si impresionanta unde iti incepi optimist fiecare zi.

Modul de organizare a baii vizeaza stilul tau de viata iar designul este inspirat din paleta cromatica preferata si cele mai frumoase finisaje pentru a transforma o simpla baie intr-o incapere functionala, care sa raspunda cat mai bine nevoilor tale.

In procesul de reamenajare, alegerea cromaticii reprezinta o etapa decisiva. In functie de culorile dorite trebuie alese corpurile de mobilier; placile ceramice; materialele si texturile predominante; corpurile de iluminat si nu in ultimul rand elementele decorative.

In acest context, iluminatul joaca un rol deosebit de important pentru ca pune foarte bine in evidenta detaliile aferente. De asemenea, un iluminat ineficient iti poate strica buna dispozitie inca de la inceputul zilei. Este nevoie de lumina potrivita la locul potrivit pentru a te bucura din plin de relaxare si confort vizual.

Atunci cand vine vorba de renovarea baii, creativitatea nu are limite. O baie amenajata in stil modern impresioneaza  prin accesorii elegante cum ar fi o savoniera din zinc cu un design.

Baia este refugiul absolut al oricaruia dintre noi, un spatiu privat in care nimeni nu are voie sa te deranjeze. Este un loc de relaxare, in care iti recapeti fortele iar designul joaca un rol decisiv in acest sens.

Chiar daca spatiul rezervat baii este oricum unul destul de mic nu este imposibil sa o transformi intr-un spatiu atractiv insa aceasta misiune de amenajare devine o adevarata provocare. Pentru optimizarea unui spatiu modest de apartament ai nevoie de o imaginatie bogata pentru a utiliza cat mai bine fiecare loc din baie. Pentru acest lucru ai nevoie de cateva surse de inspiratie cu privire la proiectul de amenajare.

Baia moderna nu mai este doar un spatiu destinat spalatului pe dinti si dusului zilnic, ci este mai degraba considerata o camera de relaxare, un loc intim unde ne putem implini nevoia instinctiva de solitudine. Pentru a-si atinge potentialul maxim, camera de baie trebuie sa fie complet functionala, sa ne reflecte personalitatea, sa fie adecvata stilului nostru de viata si sa ne incante vizual prin combinatia de culori, lumini si texturi.

Misiunea de amenajare a baii este una deosebit de complexa, de aceea are nevoie de un proiect initial care sa sustina fiecare etapa incepand din faza initiala de planificare. Doar in acest fel vei reusi sa iti transformi ideea in pura realitate si sa te bucuri din plin de rezultatele obtinute. Fii cat mai creativ, alege mobilerul dorit si pune amprenta pe stilul definitoriu intr-un mod unic si original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *