X inchide

Cum poti deschide simplu si rapid un nou punct de lucru?

Unul dintre obiectivele oricarui antreprenor este ca afacerea sa se dezvolte odata cu trecerea anilor si sa castige noi segmente pe piata pe care activeaza. Castigarea de noi segmente de piata inseamna printre altele si posibilitatea de a ajunge in noi zone geografice pentru prestarea activitatilor economice. Acest lucru poate conduce inclusiv la deschiderea de noi puncte de lucru, dincolo de sediul profesional mentionat in actele de infiintare a firmei.

La fel ca si in cazul infiintarii unei noi firme, si atunci cand vorbim despre deschidere punct de lucru este necesara parcurgerea unor etape si este nevoie de intocmirea unei documentatii specifice. Pentru a reusi sa deschizi cat mai repede si cat mai simplu un nou punct de lucru pentru afacerea pe care o administrezi, firmele profesioniste din domeniul consultantei juridice si a serviciilor de infiintare firme reprezinta cu siguranta alegerea potrivita.

Cand se recomanda deschiderea unui punct de lucru?

Cu toate ca fiecare afacere ar trebui sa vizeze deschiderea unui punct de lucru, trebuie spus ca un astfel de demers este recomandat doar in anumite situatii. In caz contrar exista riscul ca deschiderea unui nou punct de lucru sa reprezinte doar un cost suplimentar pentru business si sa conduca la diminuarea profitului sau chiar la pierderi.

Una dintre situatiile in care se recomanda ca o afacere sa opteze pentru deschidere punct de lucru este aceea in care cererea privind anumite produse sau servicii dintr-o anumita regiune geografica este in crestere, acest lucru asigurand vanzari semnificative pe termen mediu si lung. Pentru deschiderea unui punct de lucru nou trebuie avute in vedere costurile cu acest demers.

Daca dezvoltarea business-ului inseamna cresterea numarului de clienti, iar sediul social al firmei este locuinta proprie, atunci cu siguranta ca merita sa ai in vedere un nou punct de lucru intr-o alta locatie ca sediu secundar. In acest mod vei evita ca locuinta personala sau a familiei sa devina locul unde clientii sa fie mai mereu prezenti.

O alta situatie in care deschiderea unui nou punct de lucru este o solutie viabila si chiar recomandata este aceea in care din varii motive ai fost nevoit(a) sa iti schimbi localitatea unde locuiesti pentru o perioada de timp, dar nu doresti sa schimbi sediul social. Intr-un astfel de context este foarte oportun sa optezi pentru deschidere punct de lucru in localitatea unde vei locui temporar.

Servicii profesionale pentru deschidere punct de lucru

Indiferent de motivul pentru care iti doresti sa deschizi un nou punct de lucru, trebuie sa stii ca poti face ca acest proces sa fie unul foarte rapid si extrem de simplu cu ajutorul serviciilor profesionale in acest domeniu de activitate. Firmele specializate in consultanta juridica si infiintarea de societati comerciale ofera inclusiv astfel de servicii pentru deschidere punct de lucru.

Odata ce apelezi la o astfel de firma vei avea posibilitatea de a te concentra asupra activitatii firmei tale in timp ce procesul de deschidere a punctului de lucru va reveni firmei la care ai apelat. Firma respectiva se va ocupa de contractul de utilizare a spatiului si de completarea dosarului pentru depunerea la Registrul Comertului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *