X inchide

Contabila Bucuresti cat mai eficienta

Lucram intr-o firma mare si de succes, aveam salariul foarte bun, iar atmosfera de la locul de munca era de vis. Veneam de drag la serviciu, managerul avea grija de noi si patronul avea capacitatea de a ne face sa ne simtim ca intr-o familie extinsa.Ma bucuram enorm de schimbare si am remarcat faptul ca de 2 ani de cand lucram aici, niciodata nu mi s-a gresit salariul.

Pur si simplu cei de la salarizare lucrau perfect. Imi primeam toate drepturile: sporul de vechime, sporul de hrana, sporul de doctorat, orele suplimentare erau platite corect si ele.Am fost tentata sa merg la departamentul de contabilitate si sa le multumesc. Este o mare usurare pentru un angajat sa stea linistit in privinta salariului si sa stie ca nu i se opresc abuziv bani si ca nu se greseste in devafoarea lui!

Cand aveam nevoie de vreun document de la acest departament, ma adresam sefei mele si dupa cateva minute il primeam pe mail.Admiram si pretuiam in taina pe aceasta contabila de top, pe care nu o vazusem niciodata.
Venise pandemia, iar eu erau ultimul venit in firma. Peste tot s-au facut disponibilizari, dar la firma noastra s-au facut angajari. Ne-am extins si beneficiile au inceput sa curga.

-Suntem norocosi cu adevarat, am spus intr-un moment de sinceritate colegilor din birou. Au ramas atat de multi in somaj, incat ma pregatisem moral si eu pentru asta. Stiti vorba aceea:„Ultimul venit, primul plecat”. Oare cui datoram succesul?

-Contabilei misterioase, mi s-a raspuns zambind.
Oamenii zambeau cu recunostinta, cand ii rosteau numele. Lucram de ceva timp in firma si nu o vazusem niciodata. Oare unde se ascunde? O fi avut vreun birou minuscul la mansarda sau la subsol? Doreste sa lucreze in liniste deplina de aceea nu greseste niciodata si conducerea stie si ultimul banut care intra in cont.

-Unde pot sa o gasesc pe doamna, fiindca vad ca este laudata de toata lumea aici, am intrebat timid?
Invat repede si retin repede figurile noi. Contabila era omniprezenta prin lucrarile de calitate premium pe care le realiza, dar nu o vazusem niciodata.Imi venea sa stau peste program, fiindca imi starnise curiozitatea prin profesionalimul ei. Se vorbea despre ea ca fiind un adevarat erou si ii evaluam toti munca, fara sa fie de fata.

Asa am inceput sa intreb in stanga si in dreapta unde pot gasi contabila de nota 10 si mi s-a raspuns:
-Acasa sau la firma Realcont.ro!
Am crezut ca a plecat din firma noastra si o regretam fara sa o cunosc, dar managerul m-a chemat in biroul sau sa ma lamureasca:

-N-o mai cauta aici! Avem la dispozitie cea mai buna echipa de contabili a momentului, dar nu lucreaza aici. Lucreaza pentru noi de la distanta si facem o multime de economii datorita acestui fapt.
Daca nu ai auzit de firma Realcont, este cazul sa afli. Cu ei nu ai nevoie de birouri pentru departamentul de contabilitate, ei nu cer nimic pentru evidentele clare ci corecte, ci ne sfatuiesc de cate ori avem nevoie si ne ofera o multime de bonusuri.

Pastram secretul in ceea ce priveste contabila noastra, fiindca nu dorim ca si concurenta sa aleaga aceeasi solutie pentru evidente contabile si salarizare. Acum am inteles de ce se pastra tacerea in fata noilor veniti si li se spunea adevarul dupa ce angajatorul avea incredere deplina in ei.

Asadar se poate contabilitate de la distanta si taierea de pe lista a numeroase cheltuieli. Bilantul perfect era realizat pe electricitatea altora, pe conexiunea la internet a altora, cu consumabilele altora.Contabila misterioasa se ducea la Casa de Asigurari de Sanatate si ea depunea actele necesare la institutiile statului. In timp ce alte firme erau amendate mai mereu din cauza evidentelor contabile gresite, la noi nu se intampla acest lucru niciodata.

Asa am ajuns pe site-ul firmei Realcont.ro si am descoperit toate oportunitatile lor.Cu ei alaturi aveam si eu curaj sa imi fac o firma pe care sa o infiintez chiar in plina pandemie.Puteam sa raman mai departe in firma si sa imi deschid propria firmala care sa le ofere locuri de munca oamenilor dragi mie. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu un patron omenos si sa imi pot ajuta familia.

Visul ce parea imposibil mi s-a indeplinit datorita ideilor de afaceri pe care mi le-au dat reprezentantii acestei firme.
E randul meu sa observ cat de avantajoasa este colaborarea cu ei.Contractul pe doi ani mi-a adus o gratuitate la salarizare de 3 luni.Poate ca ai si tu nevoie de o contabila Bucuresti foarte buna, discreta, onesta, care lucreaza pentru tine fara salariu de la tine si nici concediul nu il primeste de la tine.

Pare incredibil, dar succesul tau s-a cladit si pe serviciile ieftine de contabilitate.Cine ar fi crezut ca poti plati atat de putin pentru cele mai bune servicii de contabilitate si in plus, ti se ofera perioade gratuite la evidente contabile sau la salarizare?Toate preturile si gratuitatile sunt expuse pe site si tot acolo gasesti si datele de contact.

Chiar daca lucrezi, ai curaj si infiinteaza firma ta, fiindca roadele ei iti ofera infinita satisfactie!
Ajuta oamenii la fel de mult cum ii ajuta firma de contabilitate de mai sus si multumirea va fi omniprezenta in viata ta!Iubesc oamenii care isi exercita profesia la cele mai inalte standarde si care stabilesc preturi accesibile ca tot omul interesat sa se poate bucura de serviciile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *