X inchide

Clasificarea tipurilor de scari interioare lemn in functie de forma si structura

Modelele de scari interioare lemn sunt proiectate si executate de catre adevaratii specialistii in domeniu, in functie de preferintele dumneavoastra.Personalizati-va proiectele de amenajare interioara dupa cum doriti si aduceti o nota de unicitate in interior.

Aceste scari interioare de lemn reprezinta accesorii functionale, fiind elemente centrale care se identifica ca puncte de atractie ale spatiilor rezidentiale sau publice.Fiind realizate din lemn masiv sunt solide si au un aspect estetic placut astfel ca se potrivesc perfect in orice spatiu si intregesc aspectul general al incaperii. Modelele de scari interioare lemn pot fi personalizate dupa cum doriti, pentru a fi in armonie deplina cu ambientul incaperii.

Iata cum se clasifica scarile de interior in functie de forma:

*Scara din lemn dreapta

Acesta este cel mai des intalnit model, care are un avantaj aparte si-anume de a permite utilizarea spatiului de sub scara, in mod eficient. Acest tip se foloseste in special in casele de dimensiuni mici sau medii, care nu au mai mult de doua etaje.

*Scara din lemn pe vang

Acest tip de scari interioare lemn au un model deosebit, deoarece poarta amprenta stilului minimalist. Acest design permite luminii sa patrunda in interior si confera ideea de spatiu.

*Scara din lemn prevazuta cu grinzi de sustinere

In constructia scarilor din lemn, grinzile de sustinere joaca un rol extrem de important. Acestea sustin greutatea scarii si le ofera mxima rezistenta.

*Scara din lemn in spirala

Scarile in spirala au un stalp de sustinere central iar treptele au dimensiunea compacta. Acestea se potrivesc foarte bine in constructii de dimensiuni mici, dar si apartamente mai mari.

*Scara din lemn cu mai multe rampe

Scarile cu mai multe rampe sunt cele in forma de U. Acest model are mai multe planuri de scari paralele, care sunt unite prin rampe si nu ocupa mult spatiu. Sunt recomandate a fi folosite in cazul cladirilor care au mai multe  etaje.

Cum se clasifica scarile inetrioare de lemn in functie de structura?

Structura scarilor poate fi diferita insa se remarca prin proprietati excelente de rezistenta si design.

*Structura din lemn

Structura din lemn masiv este extrem de trainica si foarte accesibila din punct de vedere al pretului. Lemnul rezista foarte bine sub actiunea stresului mecanic, insa in timp isi poate modifica forma.

*Structura din beton

Betonul este materialul cel mai rezistent insa acesta exercita o mare presiune pe structura de rezistenta a casei, ceea ce in timp poate duce la aparitia nedorita a unor fisuri.

*Structura din metal

Scarile cu structura din metal se monteaza rapid si sunt foarte rezistente. Dezavantajul consta in faptul ca metalul poate rugini, daca scarile nu sunt intretinute in mod corespunzator.Nu mai stati pe ganduri si accesati site-ul online scaralemn.ro pentru a vedea toate modelele de scari interioare lemn disponibile si bucurati-va din plin de rezistenta acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *