X inchide

Ce trebuie sa stii despre cutiile automate de viteze?

Piata auto este tot mai diversificata atat din perspectiva modelelor de autoturisme, cat si din perspectiva cutiilor de viteze cu care vin noile modele. Daca pana acum ceva ani in Romania numarul autoturismelor pe cutie automata de viteze era foarte mic, astazi astfel de autoturisme sunt din ce in ce mai numeroase pe strazile din tara noastra.

Pana acum ceva timp preturile pentru a cumpara un astfel de autoturism erau considerabil mai mari fata de autoturismele pe cutii manuale de viteze. Insa in ultimii ani astfel de autoturisme au devenit tot mai accesibile si din perspectiva costurilor. Ca urmare a faptului ca numarul de autoturisme pe cutii automate de viteze a crescut tot mai mult, si serviciile pentru reparatii cutii viteze automate sunt din ce in ce mai prezente in oferta unitatilor de service auto.

Categorii de autoturisme pe cutii automate

Pe langa paleta foarte diversificata de brand-uri si de modele de autoturisme pe cutii de viteze automate, acestea propun o foarte mare diversitate si tipuri de astfel de cutii de viteze. In acest sens soferii interesati sa investeasca intr-un astfel de autoturism pot alege pentru cutii de viteze de tip S-tronic, multitronic, tiptronic, G-tronic sau Continuously Variable Transmission.

Chiar daca in linii mari acestea sunt asemanatoare, trebuie spus ca exista si diferente care aduc anumite avantaje pentru soferi. De aceea este important ca atunci cand ai in vedere alegerea unui autoturism pe cutie automata sa analizezi cu atentie specificatiile fiecarui tip de astfel de cutie de viteze.

Cutiile automate sunt fara doar si poate mult mai complexe fata de cutiile manuale de viteze. In consecinta orice revizie, verificarea cutiei de viteze si orice reparatie trebuie sa fie facute de mecanici care lucreaza intr-un atelier auto specializat in reparatii cutii automate. Orice interventie pe cont propriu sau din partea unor persoane neautorizate poate duce la avarii majore, si chiar pana la nevoia de a inlocui cutia de viteze.

Servicii profesionale in reparatii cutii automate

Ca urmare a faptului ca piata auto din Romania a crescut tot mai mult in ceea ce inseamna autoturismele pe cutie automata de viteze, si serviciile de reparatii cutii viteze automate au inceput sa fie din ce in ce mai prezente in oferta unitatilor de service auto. O echipa de mecanici avand o vasta pregatire in acest domeniu si mai bine de 15 ani de experienta poti gasi daca alegi sa apelezi la serviciile celor de la Automatic Gearbox din Bucuresti.

Acest service auto se adreseaza tuturor soferilor care conduc sau care au in vedere sa conduca autoturisme pe cutie automata de viteze. Pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor venite din partea soferilor care au probleme la cutia de viteze, aceste service auto ofera posibilitatea de a beneficia de servicii de diagnoza fara a fi necesara programarea in prealabil. Mai mult decat atat, serviciile de diagnoza sunt gratuite. Acest detaliu este un alt plus de care poti beneficia atunci cand alegi acest service auto specializat in cutii automate. Pentru mai multe detalii te invitam pe www.reparatiicutiiautomate.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *