X inchide

Ce trebuie sa stii despre alegerea si aplicarea fatetelor dentare?

fatete dentare Alexandria

Daca pana in urma cu cateva decenii medicina dentara si stomatologia erau privite drept solutii pentru remedierea unor probleme la nivelul danturii si al cavitatii bucale, in ultimii ani se pune tot mai mult accent pe estetica dentara. Cu alte cuvinte, obtinerea unui zambet perfect este dezideratul unui numar tot mai mare de persoane.

Printre cele mai des intalnite probleme si situatii in care pacientii apeleaza la estetica dentara regasim dinti colorati neuniform, dinti patati, dinti fracturati sau ciobiti, dinti cariati, dinti inghesuiti sau dinti cu strungareata. Pentru toate aceste probleme pacientii pot apela la tratamentele cu fatete dentare Alexandria. Fatetele dentare se pot dovedi alegerea potrivita atat pentru latura estetica a danturii, cat si pentru latura functionala.

Alegerea corecta a fatetelor si importanta acestei alegeri

Astazi putem apela la o multime de medici stomatologi si clinici dentare pentru a urma un tratament cu fatete. Pe de alta parte, trebuie spus ca alegerea fatetelor dentare este foarte importanta. Exista o serie de riscuri care pot surveni in contextul in care fatetele dentare nu sunt alese in mod corect. Dintre aceste riscuri putem aminti inflamarea gingiilor, acumularea de resturi alimentare daca fatetele dentare nu sunt lipite perfect sau alegerea nepotrivita a culorii fatetelor dentare.

Pentru alegerea corecta a fatetelor dentare este importanta o discutie cu medicul stomatolog. In cadrul acestei discutii trebuie stabilit cu exactitate ce nuanta sa fie fatetele dentare pe care urmeaza sa le aplici la nivelul danturii. Intr-o clinica specializata si renumita vei putea beneficia de servicii personalizate pentru un tratament cu fatete dentare Alexandria. In acest mod materialul folosit pentru obtinerea fatetelor dentare va primi nuanta perfecta pentru fiecare pacient in parte, dar si luciul specific dintilor naturali.

Dincolo de nuanta, alegerea fatetelor dentare trebuie sa tina cont de dimensiunea acestora, dar mai ales trebuie avut in vedere tipul de astfel de fatete. Exista diferite tipuri de fatete dentare pentru care poate opta un pacient atunci cand isi doreste obtinerea unui zambet perfect.

Ceramica este de multe ori alegerea preferata, pacientii putand opta pentru fatete din ceramica presata sau din ceramica dispusa in straturi. Exista si alte variante de fatete, precum cele din materiale compozite sau cele din materiale nanoceramice. Materialele sunt importante pentru a avea aspectul dorit al danturii, dar si in ceea ce priveste rezistenta in timp a fatetelor dentare.

Cum se aplica fatetele dentare?

Tratamentele dentare cu fatete nu sunt complicate, dar necesita foarte mare precizie si finete. Din acest punct de vedere pentru o aplicare corecta a fatetelor trebuie urmate anumite etape. In primul rand trebuie discutat daca este necesara slefuirea dintilor. Apoi urmeaza etapa de pregatire a dintilor pentru imbracarea cu fatetele dentare.

Este efectuat design-ul pentru ceea ce urmeaza sa fie lucrarea finala, design care se prezinta pacientului. Ulterior sunt realizate fatetele dentare din materialul ales de pacient impreuna cu medicul stomatolog, iar in final sunt aplicate fatetele dentare pe suprafata dintilor.Daca iti doresti sa urmezi un tratament cu fatete dentare Alexandria, poti apela cu incredere la Modent Clinic. Detalii suplimentare sunt disponibile pe modent.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *