Ce trebuie sa faci pentru a-ti pastra genele atragatoare?

Toate femeile iubesc sa aiba gene lungi si atragatoare, pentru a atrage privirile celor din jur si a mari increderea de sine. Desi acest lucru pare destul de simplu la prima vedere, s-ar putea pe parcurs sa adopti cateva obiceiuri care le deterioreaza frumusetea.

Asadar, este bine sa stii ce anume nu ar trebui sa faci daca vrei sa-ti pastrezi genele absolut minunate. In acest context, este important sa renunti la cateva obiceiuri nepotrivite de care poate nu ti-ai dat seama, pentru ca sunt total nefolositoare.

In primul rand, nu trebuie sa ondulezi prea tare genele. Desi la prima vedere pare ca acest lucru ar trebui facut, folosind rimelul intr-o maniera prea apasata, nu vei face altceva decat sa le strici aspectul. Pentru a avea gene atragatoare ai nevoie doar de o mica strangere la baza, la mijloc si la varf.

Nu trebuie sa insisti asupra ondularii pentru ca acest lucru le-ar putea sensibiliza. Nu folosi un mascara waterproof in fiecare zi, decat atunci cand este absolut nevoie, si-anume daca mergi la piscina, la sauna sau in alte locuri in care este absolut necesar.

In rest, foloseste doar mascara normala, deoarece cel waterproof necesita mai multe efort pentru curatare. Acest lucru inseamna ca trebuie sa tragi mai mult de gene si le poti smulge. De asemenea, este foarte important sa te demachiezi intotdeauna inainte de culcare, indiferent cat de tarziu ajungi acasa si cat de obosita esti. In caz contrar, machiajul care ramane la ochi in timpul noptii poate dauna aspectului estetic, facand rau atat pielii cat si genelor. Rimelul ramas pe gene peste noapte le predispune la rupere si le face mult mai sensibile.

Nu te spala pe fata cu sapun, ci foloseste un demachiant lejer de ochi pentru indepartarea rimelului, pentru ca acesta le lasa perfect curate si le pastreaza sanatatea. Nu este indicat sa apelezi la genele false, ci mai degraba sa le pastrezi pe cele naturale cat mai frumoase. Acestea pot sa arate mult mai bine, daca sunt intretinute in mod corespunzator si cu siguranta tot ceea ce este natural, este mult mai frumos.

Trateaza cu delicatete genele si ai mare grija cand folosesti rimelul. Atunci cand il aplici si il stergi, trebuie sa fii cat mai delicata, deoarece miscarile dure le poti sensibiliza in mod excesiv. Incearca sa nu te freci prea des la ochi.

Desi acest obicei este greu de evitat cand suntem obositi sau simtim ca avem senzatia de nisip in ochi, este important sa nu apasam energic asupra genelor. Daca te scarpini la ochi, presiunea depusa asupra genelor le poate strica aspectul estetic.

Acest lucru nu este deloc de dorit. Atunci cand se formeaza anumiti bulgarasi la nivelul genelor datorita excesului de rimel, nu este indicat sa tragi de gene pentru a-i elimina, deoarece le faci rau genelor.

Acestea se pot rupe usor si necesita destul de mult timp pana cand cresc la loc.Prin urmare, daca adopti cu regularitate toate aceste obiceiuri pozitive, cu siguranta iti vei pastra genele cat mai frumoase si sanatoase si vei adopta un comportament pozitiv pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *