X inchide

Ce este peeling-ul chimic si cand este recomandat?

Pentru foarte multe persoane grija acordata pielii, si mai ales pielii fetei, reprezinta un obiectiv major in privinta aspectului fizic. Datorita stresului, poluarii si datorita trecerii anilor, pielea poate sa isi piarda din elasticitate, pot sa apara ridurile si pot sa apara alte probleme la nivelul pielii. Astfel de probleme pot fi remediate sau corectate cu ajutorul procedurilor specifice tratamentelor estetice.

In randul acestor tratamente estetice la nivelul pielii fetei regasim inclusiv peeling-ul chimic. Daca pana acum nu ai apelat la peeling chimic Pitesti, in ceea ce urmeaza vei afla mai multe cu privire la aceasta procedura estetica si la beneficiile acestui tratament.

Ce presupune tratamentul de peeling chimic?

Atunci cand discutam despre peeling chimic avem in vedere acea procedura medicala realizata de medicii dermatologi cu scopul de a imbunatati sau de a remedia aspectul pielii. Pentru acest lucru sunt folosite diferite substante chimice, aceste substante fiind aplicate in zona afectata de anumite probleme. Rezultatul tratamentului de peeling chimic este exfolierea celulelor moarte si stimularea procesului natural prin care pielea se regenereaza.

Tratamentul de peeling chimic este recomandat in diverse probleme ale pielii. Astfel, persoanele care doresc sa corecteze ridurile fine, cicatricile post-acnee, hiperpigmentarea sau deshidratarea pielii ca urmarea a expunerii indelungate la razele soarelui pot apela la procedura de peeling chimic Pitesti. Abordarea in cazul acestor tratamente estetice este stabilita de medicul dermatolog, in functie de fiecare pacient in parte.

Peeling-ul chimic este ales in functie de tipul de ten al pacientului. In acest sens exista doua tipuri de peeling chimic, si anume cel superficial si cel mediu. Peeling-ul chimic superficial este aplicat in cazul persoanelor care au tenul sensibil, iar rezultatele acestei proceduri inseamna imbunatatirea luminozitatii si a texturii pielii fetei, reducerea petelor de pigmentare si estomparea ridurilor.

Peeling-ul chimic mediu este folosit pentru probleme in profunzime la nivelul pielii, probleme precum petele de pigmentare sau cicatricile post-acnee, fiind vorba despre o exfoliere semnificativa a pielii si o perioada de refacere de cateva zile.

Beneficiile oferite de procedura de peeling chimic

Conform specialistilor in tratamente faciale si tratamente estetice, peeling-ul facial aduce o serie importanta de beneficii pentru pacientii care aleg sa urmeze o astfel de procedura. Printre aceste beneficii pot fi amintite estomparea acelor riduri de expresie care apar la nivelul ochilor sau in jurul gurii, aceste riduri fiind foarte fine.

De asemenea vorbim despre prevenirea procesului de imbatranire prematura a pielii fetei, imbatranire prematura care poate avea drept cauze anumiti factori genetici sau expunerea indelungata la razele soarelui.Odata cu inaintarea in varsta sau cu expunerea indelungata la soare pot sa apara pete de pigmentare, iar peeling-ul chimic poate fi folosit cu succes pentru eliminarea si diminuarea acestor pete de pigmentare.

Un alt beneficiu major il constituie diminuarea cicatricilor sau a imperfectiunilor cauzate de acnee. Nu in ultimul rand procedura de peeling chimic Pitesti are rol important in stimularea procesului natural de regenerare a pielii. Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te programezi la un salon de cosmetica pentru sedinte de peeling chimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *