X inchide

Ce ar trebui sa stie soferii interesati sa conduca o masina pe cutie automata de viteze?

In ciuda faptului ca in ultimele luni situatia la nivel national si international a fost foarte dinamica in mai toate domeniile ca urmare a pandemiei de coronavirus, piata auto din Romania incepe sa reporneasca. In acest context foarte multi soferi cauta sa isi schimbe masina pe care o conduc de multi ani de zile sau aceia care inca nu detin un autoturism personal cauta sa gasesca cea mai buna varianta in acest sens. Oferta de autoturisme este foarte numeroasa si foarte diversificata astfel incat soferii pot opta in functie de preferinte si in functie de buget.

Astfel poti gasi autoturisme noi sau autoturisme second hand, diferite brand-uri si modele, dar si autoturisme pe cutie manuala de viteze sau pe cutie automata de viteze. Referitor la alegerea unui autoturism pe cutie automata de viteze, trebuie spus ca un astfel de autoturism poate sa ofere soferilor o serie de avantaje. De cealalta parte, atunci cand apar defectiuni la cutia automata de viteze soferii trebuie neaparat sa apeleze la serviciile unor mecanici specializati in reparatii cutii automate.

Din perspectiva avantajelor pe care o masina pe cutie automata le ofera putem vorbi despre absenta pedalei de ambreiaj. Acest lucru inseamna o mai mare usurinta in a conduce si in a controla autoturismul, dar in acelasi timp si un mare plus in ceea ce inseamna libertatea de miscare a soferului atunci cand acesta este la volan. Tot prin lipsa pedalei de ambreiaj se pot face economii importante ca urmare a faptului ca reparatiile destul de frecvente cu ambreiajul vor fi evitate si implicit si costurile cu aceste reparatii.

Un alt avantaj important se refera la confortul mai mare de care se bucura soferul prin faptul ca poate tine ambele maini pe volan. Sa nu uitam de fiabilitatea mai mare a autoturismelor pe cutie automata de viteze ca si avantaj oferit de aceste autoturisme.Daca aceste avantaje par foarte tentante pentru orice sofer, trebuie spus ca un autoturism pe cutie automata de viteze inseamna costuri mai mari de achizitie. Tocmai de aceea foarte multi soferi care sunt decisi in privinta unui autoturism pe cutie automata opteaza pentru masini rulate.

Insa aici trebuie avuta foarte mare grija in momentul achzitiei. Este recomandat sa fie efectuata verificarea cutiei de viteze a respectivului autoturism intr-un service auto specializat in reparatii cutii automate. Doar astfel poti avea certitudinea faptului ca ai cumparat un autoturism second hand care functioneaza in parametrii optimi.Odata luata decizia de a conduce o masina pe cutie automata de viteze este foarte bine sa fii pregatit pentru eventuale defectiuni ce pot sa apara cu timpul la cutia de viteze.

In cazul cutiilor automate de viteze complexitatea acestora obliga intr-un fel soferii sa apeleze la un service auto specializat. In caz contrar exista riscul ca respectiva cutie de viteze sa fie avariata iremediabil. Prin urmare, atunci cand esti soferul unui autoturism pe cutie automata de viteze este bine sa retii acest nume – SC Automatic Gearbox SRL. Aceasta unitate de service auto din Bucuresti este specializata in reparatii cutii automate pentru toate tipurile de autoturisme si autoutilitare.

Acest service auto propune soferilor de autoturisme pe cutie automata de viteze posibilitatea de a beneficia de servicii complete in cazul in care au nevoie de reparatii cutii automate pentru autoturismul lor. Diagnoza se poate face fara a fi nevoie de programare si acest serviciu presupune costuri zero pentru soferii care aleg sa treaca pragul service-ului Automatic Gearbox. Prin prisma experientei si a pregatirii in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze intreaga echipa de mecanici care presteaza servicii in acest service auto este autorizata de catre Registrul Auto Roman.

In urma diagnozei se intocmeste un raport pe baza caruia mecanicii stiu care sunt pasii urmatori pentru a te putea repune cat mai repede la drum prin solutionarea defectiunilor la cutia automata de viteze a autoturismului. Fie ca vorbim despre reconditionarea pieselor uzate, fie ca ne referim la inlocuirea acestora, in cel mult 48 de ore poti sa pornesti din nou la drum.Toate informatiile cu privire la serviciile acestui service auto din Bucuresti si cu privire la tarifele practicate pot fi gasite accesand pagina web a firmei, si anume www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *