Care sunt principalele beneficii ale implantului de par

Atat pentru barbati, cat si pentru femei caderea parului sau alopecia sunt situatii care duc la pierderea increderii in propria persoana. Din acest motiv tot mai multe persoane cauta sa apeleze la solutii pentru a combate alopecia. Metoda cea mai eficienta si cu rezultate pe termen lung este implantul de par. Daca te confrunti cu probleme precum alopecia sau caderea parului, in continuare sunt amintite principalele beneficii pe care le ofera procedura de implant de par.

O mai buna imagine de sine

Fara doar si poate ca un prim beneficiu de care se bucura pacientii care urmeaza tratamentul de transplant de par se refera la recastigarea increderii de sine. Daca esti in randul persoanelor care simt ca nu au incredere in aspectul fizic datorita pierderii parului in anumite zone ale scalpului, atunci trebuie spus ca transplantul de par poate solutiona aceasta situatie. Persoanele care apeleaza la implantul de par obtin un aspect mult intinerit si se simt mai increzatori in experientele sociale pe care le au.

Este o solutie permanenta

Un al doilea avantaj al transplantului de par consta in faptul ca vorbim despre o solutie permanenta pentru tratarea alopeciei sau a caderii parului. Fiind vorba despre cea mai eficienta varianta pentru a reda scalpului parul sanatos, la doar cateva luni dupa interventia de implant de par crestera parului va incepe sa fie observata in mod natural. Datorita faptului ca foliculii de par implantati pentru a acoperi zonele afectate de chelie sunt rezistenti la hormonul care duce la caderea parului, firele de par vor continua sa creasca.

Procedura care are nevoie de intretinere redusa

Tot in randul beneficiilor aduse de transplantul de par este dat de faptul ca aceasta procedura este usor de intretinut. Datorita faptului ca parul transplantat are un comportament similar sau identic cu cel natural, manipularea si intretinerea acestuia nu pune dificultati.

Astfel, orice pacient care a urmat procedura de transplant de par va putea sa tunda parul implantat, sa il coafeze sau chiar sa il rada. Nu este necesara folosirea de sampoane sau substante speciale pentru mentinerea densitatii parului. Cresterea parului transplantat este naturala si va avea aceeasi culoare.

Este o procedura naturala si fara efecte adverse

Procedura de implant de par este complet naturala si sigura. In consecinta vorbim despre faptul ca aceasta procedura nu presupune efecte adverse pentru pacient. Pe timpul interventiei nu sunt folosite substante chimice sau alte medicamente care ar putea afecta firele de par.

Spre deosebire de alte proceduri care vizeaza incurajarea cresterii parului, implantul de par este metoda cea mai naturala prin faptul ca aceasta foloseste transplantarea propriilor fire de par care au fost recoltate din partea din spate a scalpului.

Costuri avantajoase pe termen lung

Nu in ultimul rand putem aminti in randul avantajelor implantului  de par si costurile avantajoase pe termen lung. Multe proceduri care vizeaza restaurarea parului pot deveni costisitoare in timp prin faptul ca sunt derulate pe mult mai multe luni. Transplantul de par este o metoda singulara si cu rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *