Care sunt culorile in trend in materie de design interior

Daca vreti sa va aranjati frumos apartamentul sau sa va redecorati caminul, specialistii vin in intampinarea dumneavoastra cu o varietate de de idei cromatice si combinatii de culori care va inspira.Nuantele “Cravings” si “Classico” si ’’Coral’’domina in acest an.

Se pare ca  “Cravings”aduce o mare inpiratie in gastronomie si trezeste apetitul de aceea este des folosita pentru decorarea bucatariilor.Paleta este formata din nuante care se potrivesc foarte bine cu anumite alimente, precum: rosu picant, verde crud, portocaliu dulce, purpuriu plin si nuante ciocolatii.Insa pentru a nu exagera cu aceste culori este indicat sa integrati si nuante clasice si neutre din paleta “Cravings”.

“Classico” reprezinta nuante cu inpiratie scandinava si par a fi nuantele perfecte pentru a le tempera pe cele puternice.Din aceste nuante face parte albul, griul, negrul caviar sau cappuccino.Pentru un design interior care sa va incanta privirea, nu trebuie sa lipseasca nuantele clasice de aceea trebuie sa realizati o armonie perfecta intre culori.

Tineti cont de tendintele in design si aduceti o nuanta plina de viata in casa dumneavoastra. Folositi nuante vibrante, pline de energie care scot in evidenta idea de confort si caldura. Nuanta de corai, numita Living Coral fascineaza de-a dreptul ochii si mintea si este folosita in special de catre persoanele care vor sa pastreze energie si o stare de bine in caminul lor.

Daca doriti sa faceti o schimbare radicala in living redecorati-va sufrageria cu nuanta Living Coral care confera un plus de viata peretilor.Iar daca optat pentru nuanta de corai in bucatarie aceasta cu siguranta va indeamna sa gatiti si va ofera chef de viata.

In baie coraiul inspira confort si caldura, si poate fi folosit in orice nuanta pentru a face din baia dumneavostra o oaza perfecta pentru relaxare. Coraiul poate transforma si dormitorul propriu intr-un adevarat paradis conturand un aspect vibrant si calduros.

Sticla vopsita este la mare cautare anul acesta reprezentand elementul ideal pentru a da culoare. Puteti opta pentru blaturi, rafturi sau usi din sticla in nuante Cravings, Classico sau Living Coral pentru un plus de rafinament si stil. De asemenea, va putet placa peretii cu sticla colorata, pentru ca aceasta reprezinta o alternativa moderna si foarte practica.

Panourile de sticla pot fi vopsite in nuanta dorita pentru a se aflain armonie perfecta cu restul incaperii.De asemenea, acestea pot reda o multitudine de imagini, modele inspirate din natura sau imprimeuri de orice fel.Puteti placa cu sticla vopsita atat peretii interior cat si cei exteriori si este recomandat sa folositi si usile din sticla, pentru a contura stilul modern.Tineti cont de nuantele care va inspira si realizati un design spectaculos folosind culorile in trend ale anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *