X inchide

Butelie heliu-un produs absolut necesar pentru umflarea baloanelor de petrecere

Achizitionati-va butelie heliu de unica folosinta de la Articole pentru petrecere și bucurati-va de utilitatea acesteia. Butelia este suficienta pentru umflarea a unui numar de aproximativ 25 baloane latex, ceea ce este mai mult decat sufficient pentru o petrecere.

In functie de dimensiunea baloanelor se pot umfla mai multe sau mai putine. Daca optati pentru cele multicolore cu diametrul cel mai mic, vor pluti in aer o multime de baloane. Acestea aduc un aer unic incaperii si fac toti invitatii la peterecere sa se simta foarte bine.

Faceti o comanda online si veti beneficia de cele mai bune termene de livrare. De indata ce va soseste coletul, veti observa ca butelia are o duza speciala cu ajutorul careia puteti umfla cu usurinta baloane din latex sau chiar cele din folieBaloanele din latex vor pluti in aer pentru aproape 8 ore, timp in care va vor incanta privirea cu frumusetea lor. Optati pentru baloane de calitate superioara si umflati-le ca niste adevarati profesionisti.

Butelie heliu -calitate superioara

O butelie heliu de unica folosinta reprezinta cea mai buna alegere atunci cand vreti sa umflati singuri baloanele. Aceasta se utilizeaza usor, si rapid dar si in deplina siguranta.Articole pentru petrecere va ofera produse profesionale la cele mai bune preturi de pe piata. Buteliile si baloanele de petrecere au disponibilitate imediata si se livreaza in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a vedea care sunt si celelalte produse oferite accesati cu incredere site-ul online www.articolepentrupetrecere.ro.Articole pentru petrecere este mereu alaturi de clienti si intelege importanta folosirii tuturor accesoriilor la petrecere. De aceea, are mereu pe stoc produsele dorite cu care poate satisface cerintele chiar si celor mai exigent clienti.

Butelie heliu -siguranta totala

O butelie heliu profesionala este foarte usor de folosit. Aceasta este destinata in special petrecaretilor care vor sa isi decoreze singuri petrecerea.Butelia poate avea capacitate diferite in functie de modelul ales.Butelia este ideala pentru decoratiuni rapide, in orice spatii de petrecere. Puteti amenaja foarte frumos chiar si o camera din propria casa daca vreti sa tineti petrcerea acolo.

Baloanele sunt nelipsite de la orice petreceri aniversare, botezuri, nunti sau petreceri de firma. Acestea sunt accesoriile care aduc un plus de culoare si voie buna.Umflate cu heliu, baloanele din latex sau folie poate pluti in aer chiar si 2 sau 3 zile, in functie de calitatea acestora si de temperatura la care sunt pastrate. Este necesar sa tineti cont de cateva detalii pentru a umfla in mod eficient baloanele cu ajutorul acestei butelii.

Atunci cand incepeti procedeul de umflare propriu zis trebuie sa rotiti manerul in sens invers acelor de ceasornic pentru a deschide supapa. Apoi pozitionati atent gatul balonului pe duza si tineti strans.Ridicati usor maneta pentru a umfla baloanele si apoi eliberati-o. Inchideti robinetul doar cand terminate cu umflarea baloanelor.

Pentru a asigura un timp maxim de plutire, este important sa faceti un nod strans la gatul balonului. In acest fel impiedicati pierderea unei cantitati de heliu din interior.Folositi butelia in siguranta deplina pentru ca aceasta nu prezinta nici un grad de pericol. Nu este un produs toxic. Heliul este destinat umflarii baloanelor, iar cand butelia se goleste, aceasta se recicleaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *