X inchide

Beta Proiect te ajuta sa obtii cat mai rapid avize PSI

Societatea comerciala Beta Proiect are ca si obiect de activitate proiectarea diferitelor tipuri de constructii, dar si oferirea de servicii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (PSI). Avand o experienta vasta in domeniul proiectarii constructiilor de orice tip, echipa de la Beta Proiect a constientizat faptul ca obtinerea avizelor PSI intarzie de multe ori proiectele de constructii. In consecinta, a decis sa se specializeze si in obtinerea de avize PSI Iasi, facilitand astfel toate proiectele de constructii in care sunt implicati.

Cand si de ce ai nevoie de avize PSI?

Orice activitate in domeniul constructiilor, instalatiilor sau amenajarilor de orice fel necesita un aviz PSI pentru respectarea normelor legale in vigoare. Mai mult decat atat, pentru orice schimbare de destinatie sau modificare adusa unei constructii, aceste avize PSI Iasi sunt necesare.Pe langa faptul ca avizele PSI Iasi sunt necesare pentru respectarea normelor legale in vigoare, aceste documente atesta faptul ca anumite cerinte obligatorii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor sunt respectate si in consecinta riscul la incendiu este redus la minim pentru spatiul pentru care se obtine respectivul aviz.

In contextul in care incendiul este cel mai mare risc pentru orice spatiu si pentru orice activitate economica, este absolut firesc ca aceste avize PSI Iasi sa fie documente obligatorii, crescand astfel siguranta pentru toti cei care lucreaza intr-un anumit spatiu si a tuturor bunurilor materiale existente acolo.

Lasa obtinerea avizelor PSI Iasi in seama Beta Proiect

Chiar daca obtinerea avizelor PSI Iasi pe cont propriu se poate realiza din punct de vedere legal, trebuie spus ca atunci cand apelezi la specialistii de la Beta Proiect intreg procesul de obtinere a acestor avize de prevenire si securitate la incendiu Iasi dureaza mult mai putin. Echipa ce lucreaza pentru Beta Proiect vor intocmi intreaga documentatie pentru obtinerea avizelor PSI Iasi. De asemenea, in urma obtinerii acestor avize PSI Iasi este posibil sa ai nevoie si de obtinerea de autorizatii pentru prevenirea si stingerea incendiilor.

Ei bine, trebuie spus ca cei de la Beta Proiect ofera si astfel de servicii. Legislatia pentru obtinerea unui aviz PSI Iasi se modifica foarte des si tocmai de aceea uneori este dificil sa fii mereu la curent cu aceste modificari legislative. Cei de la Beta Proiect sunt mereu informati cu privire la aceste modificari si in consecinta obtinerea unui aviz PSI Iasi este mult mai la indemana atunci cand apelezi la Beta Proiect.

Beta Proiect – profesionistii in domeniul PSI

Fiind o firma autorizata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), Beta Proiect reprezinta garantia pentru orice client care are nevoie de obtinerea avizelor PSI Iasi. Cunoscand in detaliu toate reglementarile legale in acest domeniu al prevenirii si securitatii la incendiu, echipa de la Beta Proiect ofera eficienta maxima in obtinerea unui aviz PSI Iasi.

Cu o experienta vasta in domeniu si numeroase proiecte incheiate cu succes, Beta Proiect este alegerea potrivita pentru orice proiect care necesita obtinerea avizelor pentru prevenire si securitate la incendiu. Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de Beta Proiect in domeniul PSI te invitam sa accesezi www.betaproiect.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *