X inchide

Beneficiaza de cele mai avantajoase conditii in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze

Daca in cazul cutiilor manuale de viteze anumite defectiuni pot fi rezolvate chiar pe cont propriu de catre soferi sau de catre prieteni, trebuie spus ca in cazul cutiilor automate este complet neindicat sa se faca acest lucru. Pentru autoturismele care functioneaza pe cutii automate de viteze este obligatoriu sa se apeleze la un service auto specializat in reparatii cutii viteze automate.

In caz contrar exista riscul de a se produce avarii si mai serioase, poate chiar dauna totala pentru cutia de viteze. Iar acest lucru inseamna costuri mult mai mari ulterior sau poate chiar inlocuirea completa a cutiei de viteze.Pentru a evita defectiunile majore la cutia de viteze automata este recomandat sa efectuezi periodic verificarea acesteia. Chiar daca multi soferi nu sunt foarte tentati sa faca acest lucru ca urmare a timpului lung de asteptare pentru astfel de verificari si revizii periodice, trebuie spus ca este mult mai avantajos sa te prezinti intr-un service auto specializat in reparatii cutii viteze automate pentru revizie sau diagnoza.

Pentru soferii care isi doresc rapiditate, promptitudine si conditii avantajoase in ceea ce priveste verificarea si reparatia cutiei automate de viteze, trebuie spus ca acestia pot beneficia de servicii de diagnoza gratuite si fara programare prealabila daca aleg sa apeleze la service-ul auto Automatic Gearbox.In acest mod timpul de asteptare pentru verificarea „starii de sanatate” a cutiei de viteze automate prin intermediul diagnozei este mult mai scurt. In acelasi timp vorbim si despre conditii avantajoase prin prisma costurilor pentru soferii care isi doresc sa afle in ce stare se afla cutia automata de viteze.

Daca in urma diagnozei sunt identificate anumite defectiuni sau probleme la cutia de viteze, mecanicii specializati in reparatii cutii viteze automate vor intocmi un raport si ulterior vor identifica masurile cele mai eficiente pentru rezolvarea defectiunilor respective.La Automatic Gearbox orice sofer care are nevoie de revizie, verificare, testare sau reparatii cutii viteze automate poate avea certitudinea ca va beneficia de cei mai buni si experimentati specialisti in acest domeniu. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca acest service auto se numara printre primele care s-au specializat pe cutii automate de viteze.

Tot pentru a veni in intampinarea nevoilor soferilor de autoturisme pe cutie automata de viteze, mecanicii de la Automatic Gearbox cauta cele mai avantajoase solutii pentru rezolvarea eventualelor defectiuni. In acest sens se incearca initial reconditionarea pieselor uzate, ulterior se are in vedere schimbarea acestora si doar in ultima instanta se opteaza pentru inlocuirea cutiei de viteze. Acest service auto este autorizat de catre Registrul Auto Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *